Bojovník OKTAGONu prežil hororové chvíle: Syn sa takmer udusil na pupočnej šnúre!

Podobné povahy sa hľadajú veľmi ťažko! Andrej Kalašnik je nielen skvelý bojovník, ale takisto človek. Večne dobre naladený rodák z Ukrajiny ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Podobné povahy sa hľadajú veľmi ťažko! Andrej Kalašnik je nielen skvelý bojovník, ale takisto človek. Večne dobre naladený rodák z Ukrajiny reprezentujúci českú vlajku berie život s humorom a ľahkosťou. Svoje okolie dokáže rozosmiať na počkanie, preto je veľmi obľúbený u fanúšikov i samotných kolegov z brandže.

Samopal z Brna čaká už nadchádzajúci víkend prvá zahraničná anabáza. Premiérovo vo svojej kariére sa predstaví na nepriateľskej pôde. V nemeckom Kolíne bude čeliť domácemu navrátilcovi z UFC Niklasovi Stolzemu (12-6). Andrej Kalašnik je držiteľom dvoch bonusov za TIPSPORT výkon večera, a tak niet divu, že jeho vystúpenia sú permanentne predzvesťou obrovskej atraktivity.

Moravčík x Calzona
Legendárny Ľubomír Moravčík o Calzonovi: Myslím si, že neurobil žiadnu dieru do sveta... Zobraziť článok

V posledných týždňoch si navyše v osobnej sfére zvyká na novú rolu, keďže sa stal otcom. „Zmeny v mojom živote sú veľké, nedávno sa mi narodil syn. Bude to takisto zápasník, pretože prežil svoju prvú submisiu. Bol dvakrát obtočený okolo pupočnej šnúry a neodklepal to,“ s obrovským nadhľadom nazerá s odstupom času na situáciu, ktorá znie pre každého rodiča priam hororovo.

Či pôjde potomok veterána OKTAGON MMA takisto v bojových šľapajach ukáže až čas. „AK-47“ by však svojho nasledovníka prijal ako tréningového partnera už teraz. „Za chvíľku budeme spolu trénovať, keď ešte trošku vyrastie. Nerozumiem týmto dnešným deťom. Má dva mesiace a stále je na chrbte, vystrája. Ja už som v takomto veku behával, robil zhyby,“ s humorom sebe vlastným hovorí reprezentant Jetsaam Gym Brno.

Souček dokázal, že je veľký bojovník.
Hororové zranenie českého kapitána: Souček musel byť dvakrát ošetrovaný Zobraziť článok

„Základ! Keď udieram prednou, zadnou si vždy kryjem bradu,“ vysvetľuje s vážnosťou v tvári hľadiac do kočíka. Popri profesionálnych povinnostiach sa stíha tímový kolega Jiřího Procházku venovať aj tým rodinným. V jeho spoločnosti sa skrátka okolie nudiť nemôže. Humorné hlášky dokáže z talónu vytiahnuť doslova na počkanie. „Tu sa dejú šialené veci. Raz som videl pani, šla s jazvečíkom, ktorý nemal košík. Je to tu naozaj nebezpečný hood,“ ironicky opisuje prostredie, v ktorom trávi voľný čas.

Hokejista Slovana Émile Poirier.
Šok pre fanúšikov Slovana v Košiciach: TOTO ich vytočilo Zobraziť článok

Svojej povesti nechce ostať nič dlžný ani priamo medzi pletivami, kde pravidelne predvádza dych vyrážajúce predstavenia. „Méta je jasná, získať titul. Chcem však robiť zápasy, pri ktorých budem ako bojovník baviť ľudí. Hoci to znie často ako blbosť, zápas si chcem užiť. Je to bolesť, krv a pot, no chcem ukázať dobrý výkon. Už ma nebaví vyhrávať na body. Musí to byť vyhrotený duel, ktorý fanúšikov zdvihne zo sedadiel,“ zakončuje Andrej Kalašnik v novej epizóde relácie NA DOHLED.

Sergio Ramos pózuje so slávnou speváčkou.
Shakira dostala prestížnu cenu za pieseň o Piquém: Neuveríte, s kým pózovala na pódiu! Zobraziť článok
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});