Chlapi slintajú, ženy závidia: Na scéne nová najkrajšia MMA bojovníčka!

Fanúšikovia ju označujú ako novú najkrajšiu MMA bojovníčku na svete! Chlapi z nej nedokážu odtrhnúť oči, ženy závidia. Melissa Balicová ...
  • Zdroj: instagram @melissastatick

Fanúšikovia ju označujú ako novú najkrajšiu MMA bojovníčku na svete! Chlapi z nej nedokážu odtrhnúť oči, ženy závidia. Melissa Balicová (26) vyvolala poriadny rozruch.

FOTOGALÉRIA: Melissa Balic

Roky bola za najkrajšiu MMA bojovníčku označovaná Paige VanZantová, no teraz jej pomyselnú korunu z hlavy sňala 26-ročná Melissa Balicová. Tá vyvolala poriadny rozruch a to nielen pre podpis zmluvy so zámorskou organizáciou PFL, ale najmä pre svoju krásu. Chlapi z nej nedokážu odtrhnúť oči a ženy pri pohľade na jej šarm závidia!

Melissa Balicová pochádza z Čiernej Hory, výzorom pripomína skôr modelku než bojovníčku MMA. Za sebou má štyri amatérske zápasy, z nich trikrát slávila výhru. Vyhlásili ju za najlepšiu bojovníčku organizácie Flex Fight. S bojovými športami začínala ako kickboxerka. Podpisom s PFL sa jej splnil veľký sen, ide o jednu z najprestížnejších organizácií vo svete MMA.

Attila prišiel krátko pred odvetou s Vémolom o sponzora.
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor! Zobraziť článok

"Tak nejak mi to dávalo zmysel, pretože som vedela, že na mňa čaká niečo naozaj dobrého. Cítila som to, vďaka PFL sa to stalo skutočnosťou. Za pár týždňov na mňa čaká profesionálny debut. Na ten sa veľmi teším. Čo bude ďalej? Ďalej už len uvidíme, kam ma cesta zavedie. Zaujíma ma to," hovorila krásna bojovníčka pre MMA Junkie.

Fanúšikovia MMA netaja svoje nadšenie a v komentároch často označujú Balicovú ako najkrajšiu bojovníčku vo svete zmiešaných bojových umení. "PFL práve podpísalo najkrajšiu bojovníčku. Nikdy som na ženské MMA nepozeral, ale teraz ma to láka. Si nádherná a všetkým ukážeš," písal jeden z priaznivcov na sociálnych sieťach.

Horúce zábery divokej bojovníčky si môžete pozrieť TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});