HC Slovan chce prebrať slovenský gigant: Začne nová éra belasých?

HC Slovan Bratislava môže mať čoskoro nového majiteľa! Veľký záujem o kúpu belasého klubu prejavil slovenský gigant.
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

HC Slovan Bratislava môže mať čoskoro nového majiteľa! Veľký záujem o kúpu belasého klubu prejavil slovenský gigant.

FOTOGALÉRIA: HC Slovan Bratislava

HC Slovan má za sebou náročnú sezónu. Kolísavé výkony, časté trénerské rošády aj zmeny v kádri, smrť majiteľa Rudolfa Hrubého... Po príchode trénera Petra Oremusa sa výkony stabilizovali a belasí napokon skončili na piatom mieste v základnej časti. V úvodnom kole play off nemal Slovan nárok a s Košicami nevyhral ani zápas. Začne sa tradičnej slovenskej hokejovej značne blýskať na lepšie časy?

Na snímke v popredí brankár Slovana Denis Godla.
Slovan oznámil meno prvého brankára, plánuje vyrovnaný tandem Zobraziť článok

Podľa informácií, ktoré prináša Denník E, dediči po zosnulom majiteľovi Rudolfovi Hrubom rozbehli aktivity ohľadom predaja 57-percentného podielu v klube a horúcim záujemcom je slovenský gigant, spoločnosť J&T. "Predaj 57-percentnej majority v bratislavskom Slovane už rodina Hrubých naozaj rozbehla. Viaceré od seba nezávislé zdroje blízke daným rokovaniam Denníku E potvrdili, že pozície Hrubých v klube chce prevziať developerská firma J&T Real Estate (JTRE) bývalého partnera investičnej skupiny J&T Petra Korbačku, ktorý s ňou naďalej úzko spolupracuje pri financovaní svojho realitného biznisu,” píše Denník E.

HC Slovan Bratislava má ešte dvoch menších vlastníkov - Pavol Hofstädter vlastní skoro 29 percent akcií klubu a Eduard Jánošík disponuje 14 percentami klubových akcií. Odštartuje s príchodom nového väčšinového majiteľa nová éra hokejového Slovana?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});