Karlos Vémola lieta v problémoch: Je to vážne, rieši to polícia!

Problémy pred Odvetou storočia má nielen Attila Végh, ktorému odchádzajú sponzori, ale aj jeho rival Karlos Vémola. Ten má zas opletačky ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Problémy pred Odvetou storočia má nielen Attila Végh, ktorému odchádzajú sponzori, ale aj jeho rival Karlos Vémola. Ten má zas opletačky so zákonom. Je to vážnejšie, ako sa pôvodne zdalo a jeho prípadom sa zaoberá polícia!

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Nielen Attila Végh má plnú hlavu starostí v príprave na Odvetu storočia. Slovenskému bojovníkovi odchádza jeden sponzor za druhým. No problémy má aj jeho český rival Karlos Vémola, ktorý má opletačky so zákonom. "Terminátor" sa prezentuje ako obrovský milovník zvierat, no minulý rok prišiel o bielu tigricu Antoniu Rambu, ktorú nielenže choval bez platných dokumentov, ale navyše jej dal odstrániť všetky pazúry. Premiestnili ju do Záchranného centra pre divoké zvieratá v Nemecku.

Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu Zobraziť článok

Kontrola si v tejto súvislosti posvietila aj na jeho dve levice a prišla k rovnakému záveru. Prípad sa zdá byť vážnejší, ako sa pôvodne predpokladalo a preto bol posunutý do rúk českej polície, pričom Vémola čelí obvineniu z týrania zvierat. "Vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu Polície ČR nemôžeme v súčasnosti povedať k prípadu nič bližšieho," uviedol pre eXtra.cz hovorca Štátnej veterinárnej správy Petr Majer.

Podľa vyjadrenia experta na problematiku visí nad Vémolom Damoklov meč v podobe hroziaceho trestného stíhania. "Pokiaľ veterina pojme podozrenie z týrania zvierat, prípad si prevezme polícia a veterinári už vystupujú len na expertnej rovine, ďalej to riadenie nevedú. Ak by nemali podozrenie na týranie zvierat, prebehlo by to po ich línii a o potrestaní by potom rozhodoval orgán s rozšírenou pôsobnosťou, teda obec. A to sa v tomto prípade evidentne nestalo, tu musia mať vážnejšie zistenie, keď to odovzdali policajtom," uviedol pre eXtra.cz. Je možné, že český bojovník bude čoskoro čeliť trestnému stíhaniu a opäť tak lieta v poriadnych problémoch!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});