Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!

Podporovatelia sa mu otáčajú chrbtom! Legendárny slovenský MMA bojovník Attila Végh (38) prišiel počas uplynulých týždňov o troch veľkých ...
  • Zdroj: instagram/veghattila

Podporovatelia sa mu otáčajú chrbtom! Legendárny slovenský MMA bojovník Attila Végh (38) prišiel počas uplynulých týždňov o troch veľkých sponzorov.

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Végh v prezidentských voľbách vyjadril podporu Petrovi Pellegrinimu, no jeho slová nenašli pochopenie u automobilky Renault, ktorá s ním ako prvá ukončila spoluprácu, čo sa hviezdnemu bojovníkovi vôbec nepozdávalo. „Náš generálny riaditeľ ma upozornil, že naši ambasádori by mali zostať politicky neaktívni,“ stálo v e-mailovej komunikácii so zástupcami francúzskej automobilky, ktorú Attila zverejnil aj na sociálnych sieťach.

PYKÁ AJ ZA VULGARIZMY

Legendárny športovec, ktorého v júni čaká v Prahe odveta zápasu storočia s českým rivalom Karlosom Vémolom, zareagoval na ukončenie spolupráce s Renaultom netradične vulgárne, keď si nedával žiadnu servítku pred ústa v rozhovore na stanici CNN Prima News.

Práve jeho vyjadrenia v českej stanici ho stáli ďalšieho sponzora, keď sa od rodáka z Gabčíkova dištancovala aj spoločnosť Pierre Baguette.

"Naša spoločnosť je, bola a vždy bude striktne apolitická. Zároveň v plnej miere rešpektujeme všetky osobné práva zaručené Ústavou Slovenskej republiky, vrátane slobody prejavu, a to bez ohľadu na to, či sa s ním ako firma stotožňujeme alebo nie. Čo ale považujeme za nemenej dôležité, je dodržiavanie kultivovanosti prejavu na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú s našou značkou. Zmluva o spolupráci s pánom Véghom končí v júni a neplánujeme ju predlžovať. Nateraz sa chceme sústrediť na promo našich produktov bez využitia známych osobností," znie vyhlásenie Pierre Baguette.

RUKY PREČ DALA AJ ZNÁMA ZNAČKA PIVA

Najnovšie Attila Végh stratil aj podporu od pivnej spoločnosti Corgoň. Ide tak už o tretiu značku, ktorá zastavila svoje aktivity spojené s Véghom.

"Značka Corgoň ponúka pivo pre všetkých spotrebiteľov, bez rozdielov. Naším cieľom je šíriť zodpovednú, relevantnú, rešpektujúcu a apolitickú komerčnú komunikáciu. Všetky naše posolstvá sa riadia prísnym Etickým kódexom, ktorého zásady vyžadujeme dodržiavať aj od našich obchodných partnerov. Z tohto dôvodu sme zastavili ďalšie komerčné aktivity s Attilom Végho," píše sa vo vyjadrení firmy Corgoň.

Legendárneho Vémolu stopli zdravotné komplikácie.
Karlos Vémola lieta v problémoch: Je to vážne, rieši to polícia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});