Ohrozí odchod sponzora prípravu Attilu Végha na odvetu s Vémolom? Tréner Iľja Škondrič prehovoril

Je príprava Attilu Végha na Odvetu storočia s Karlosom Vémolom po odchode jedného zo sponzorov v ohrození? Prehovoril jeho tréner Iľja ...
  • Zdroj: facebook /OktagonMMA

Je príprava Attilu Végha na Odvetu storočia s Karlosom Vémolom po odchode jedného zo sponzorov v ohrození? Prehovoril jeho tréner Iľja Škondrič a pridal aj svoj názor, čo si o celej kauze myslí.

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Veľká kauza! Slovenský bojovník Attila Végh zverejnil na sociálnej sieti súkromnú správu od manažérky spoločnosti Renault, ktorá mu zrušila reklamnú spoluprácu. Dôvodom bolo, že Attila Végh pred 2. kolom prezidentských volieb verejne podporil Petra Pellegriniho. Spoločnosť Renault ale vyžaduje, aby osobnosti, ktoré sú jej tvárou, zostali apolytické.

Attila Végh tak počas náročnej prípravy na Odvetu storočia proti Karlosovi Vémolovi, ktorá je na programe 8. júna na futbalovom štadióne Eden v Prahe, musí riešiť aj tieto nepríjemnosti. Ohrozí strata jedného z najväčších sponzorov prípravu Végha na odvetu s Vémolom?

Nekonfliktný: Attila Végh sa na ulici nikdy nebil. V ringu sa však dokáže premeniť na býka.
Neuveriteľne ostré slová Attilu Végha! Aha, ako nazval Korčoka a jeho podporovateľov: Čo odkázal kritikom? Zobraziť článok

"Zápas s Karlosom to určite neovplyvní, pretože s Attilom spolupracujú ďalšie kvalitné značky," prehovoril Véghov tréner Iľja Škondrič z bratislavského OFA gymu pre sport.cz. "Myslím si, že Attila si zaslúži väčšiu kvalitu než Renault, ktorý má znak niečoho. Osobne som za to aj rád," dodal uznávaný kouč nazývaný aj Krstný otec slovenského MMA.

Iľja Škondrič ponúkol aj svoj pohľad na celú kauzu. "To, že dal také vyjadrenie, je jeho vec. Keď som si prehliadal komentáre pod príspevkami, tak musím povedať, že tí ľudia sú na veľmi nízkej úrovni. Či už hovoríme o vulgarite, arogancii alebo agresivite. Len ukazujú, že sú to ovce, ktoré používajú rôzne veci načítané z médií. Nepripúšťal by som si to tak k telu. Attilovi prajem všetko dobré a je na ňom, či sa do budúcnosti znovu takto vyjadrí. Ľudia by sa nemali zľaknúť, naopak by mali vedieť povedať svoj názor," myslí si Škondrič, ktorý pripravuje Végha na dôležitý súboj v Edene.

Škondriča mrzí, že kvôli tejto politickej kauze sa dostala do úzadia veľkosť Végha ako úspešného športovca a vzoru pre mladých. Attila je bývalým šampiónom prestížnej organizácie Bellator a tiež víťazom Zápasu storočia. "Attila je inšpiráciou pre mladých ľudí. Či už čo sa týka športu, alebo toho, ako sa chlapec z dediny vypracoval až tam, kde je. Tieto veci sa dali stranou a rieši sa politika. Či to bolo šťatné vyjadrenie alebo nie, to musí posúdiť už Attila," dodal Iľja Škondrič.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});