Tvrdá rana pre ex-Bagárovej: Po tomto zostal Muradov v šoku!

Český MMA bojovník pochádzajúci z Uzbekistanu Makhmud Muradov (34) zostal v šoku! Bývalého partnera speváčky Moniky Bagárovej totiž nečakane ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: instagram @makhmud_muradov

Český MMA bojovník pochádzajúci z Uzbekistanu Makhmud Muradov (34) zostal v šoku! Bývalého partnera speváčky Moniky Bagárovej totiž nečakane prepustili z UFC. Čo s ním bude ďalej?

Fotogaléria

Český bojovník s pôvodom v Uzbekistane Makhmud Muradov (34) sa dozvedel nečakanú a veľmi nepríjemnú správu! Vedenie UFC sa rozhodlo s ním ukončiť spoluprácu. Pritom ešte v marci informoval o tom, že s nimi podpísal novú zmluvu na štyri zápasy. Na vlastnej koži sa teraz presvedčil, aký je tento biznis nevyspytateľný.

Attila Végh vs Karlos Vémola
Vémola nechápe Véghove rapídne chudnutie: Vstúpili do hry zakázané látky? Zobraziť článok

"Ahoj, zdravím všetkých. Teraz som pristal v Istanbule a rovnako ako vy som sa dozvedel novinku, že od dnešného dňa nie som zápasník UFC. Napísal som manažérom. Neviem prečo, ale proste prišla správa, že mi ďakujú za všetko a podobne. Nenapísali dôvod," prehovoril bývalý partner českej speváčky Moniky Bagárovej na instagrame.

Makhmud Muradov bojoval v UFC takmer 5 rokov. Nazbieral štyri víťazstvá, dve prehry a jeho posledný zápas skončil nečakane po tom, čo ho súper zasiahol prstom do oka. Muradov nemohol oko otvoriť a tak zápas s Aliaskhabom Khizrievom skončil bez výsledku. Muradov zatiaľ nevie, kde bude jeho kariéra pokračovať. "Nechcel som takto skončiť, tak skoro, ale osud je osud. Nie som sklamaný, som trochu smutný, ale je to šport. Uvidíme, čo príde. Mám už nejaké ponuky, kariéru určite nekončím," dodal Muradov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});