Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?

Príde o balík peňazí! MMA zápasník Attila Végh prišiel pre verejnú podporu Petra Pellegriniho o spolupráce s troma firmami, na ktorých ...

Príde o balík peňazí! MMA zápasník Attila Végh prišiel pre verejnú podporu Petra Pellegriniho o spolupráce s troma firmami, na ktorých si vedel slušne zarobiť.

Fotogaléria

Nahnevaná reakcia Végha

Végh pred 2. kolom prezidentských volieb podporil Petra Pellegriniho, na čo ako prvá zareagovala automobilová značka Renault, ktorá sa s bojovníkom rozhodla ukončiť spoluprácu.

„Vo svetle aktuálnych udalostí sa s vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil. Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka “trestá” za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine, kde sa to slobodne prejaviť môže,“ reagoval vtedy nahnevane Végh na sociálnej sieti.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Tri firmy dali Attilovi košom!

To však zrejme netušil, že Renault nebude jediný sponzor, ktorý mu dá košom. Nepredĺžiť spoluprácu sa rozhodla aj spoločnosť Pierre Baguette, kde Attila dokonca navrhol vlastnú bagetu a bol jej tvárou. A do tretice to zakončila značka piva Corgoň, ktorá od MMA bojovníka dáva ruky preč. Píše sport24.sk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});