Prvé FOTO Slafkovského po príchode: Aha, kto ho sprevádzal

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa pripojil k reprezentácii! Pozrite sa na prvé zábery hviezdneho útočníka Montrealu Canadiens po ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa pripojil k reprezentácii! Pozrite sa na prvé zábery hviezdneho útočníka Montrealu Canadiens po príchode a aha, kto ho sprevádzal.

FOTOGALÉRIA: Slafkovský príchod zraz MS

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa pripojil v pondelok k slovenskej reprezentácii v príprave na majstrovstvá sveta v Česku. Na zraz prišiel v sprievode otca Juraja Slafkovského staršieho. Pôvodne sa očakávalo, že útočník Montrealu príde už na minulotýždňový zraz v Žiline, ale zdržali ho liečebné procedúry, ktoré podstupoval v Kanade. Slafkovského otec odprevadil až do šatne. Juraj sa ochotne podpisoval fanúšikom.

Prvé FOTO Juraja Slafkovského po príchode na zraz reprezentácie v Bratislave nájdete TU

Očakáva sa, že Slafkovský nastúpi v poslednom prípravnom zápase proti USA. "Sme presvedčení, že proti Spojeným štátom bude hrať. Zostavu budeme riešiť až v deň zápasu, ale jeho meno je v našich plánoch pre utorňajší zápas. Budeme sa snažiť postaviť do hry najsilnejší možný tím,“ uviedol asistent trénera Peter Fruhauf pre hockeyslovakia.sk.

Slafkovský je jednou zo siedmich nových tvárí v slovenskom tíme. Okrem neho pribudli na súpisku zo zámoria aj Martin Fehérváry, Patrik Koch a z českej extraligy Libor Hudáček, Viliam Čacho, Marko Daňo a Peter Čerešňák.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});