Slávny bojovník prežíva obrovskú bolesť: Prosím, pomôžte mi...

Krutá rana osudu! Kamerunský MMA zápasník a boxer Francis Ngannou sa musí vysporiadať so stratou malého synčeka. Mal len 15 mesiacov.

Krutá rana osudu! Kamerunský MMA zápasník a boxer Francis Ngannou sa musí vysporiadať so stratou malého synčeka. Mal len 15 mesiacov.

Fotogaléria

Kamerunčan prežil úspešné obdobie v klietke a zaradil sa medzi šampiónov v UFC. Celkovo sa postavil do zápasníckej arény 20-krát a zaznamenal 17 víťazstiev.

Pred časom zamieril aj do boxerského ringu a vo svojej premiére prehral proti Britovi Tysonovi Furymu. Úspešný nebol ani v ďalšom súboji, keď nestačil na Anthonyho Joshua. Avšak nie je to nič oproti tomu, čo sa mu stalo teraz.

Francis poslal fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete smutný odkaz. V statuse oznámil, že navždy odišiel jeho len 15 mesačný syn Kobe.

„Je príliš skoro na to, aby bol preč, ale stále je preč. Môj malý chlapec, môj priateľ, môj partner Kobe bol plný života a radosti. Teraz leží bez života. Volal som jeho meno znova a znova, ale neodpovedá,“ napísal kamerunský bojovník.

Príčina smrti syna Kobeho nie je známa. „Netuším, kto som, život je tak nespravodlivý. Prosím, pomôže mi, pretože naozaj neviem, čo mám robiť, ako sa s tým vyrovnať,“ doplnil Ngannou.

Priamo z pekáča chutí koláč najlepšie.
Vlhová sa s mamou TAKTO vyšantila v kuchyni: Momentálne jem všetko, čo vidím! Zobraziť článok

Česká hokejová reprezentácia, gólová radosť.
Budú ašpirovať na zlato? Česko hlási zvučné posily z NHL Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});