Vémola nechápe Véghove rapídne chudnutie: Vstúpili do hry zakázané látky?

Druhý zápas Attilu Végha proti Karlosovi Vémolovi, iak nazývaný aj odvetda storočia, sa nezadržateľným tempom blíži.
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Druhý zápas Attilu Végha proti Karlosovi Vémolovi, iak nazývaný aj odvetda storočia, sa nezadržateľným tempom blíži.

FOTOGALÉRIA: Végh a Vémola si opäť zmerajú sily: Odveta bude na futbalovom štadióne! Kedy a kde?

Zápas na futbalovom štadióne by malo sledovať cez 20-tisíc divákov. Keď oznámili zápas, tak pri pohľade na Véghovu telesnú schránku ho mnohí odpisovali, ale Végh v tom nevidel žiadnu prekážku. 

„Mám síce veľké brucho, ale to sa dá kedykoľvek zmeniť. Že som štyri roky nezápasil? A čo! Človek, keď sa raz naučí bicyklovať, to nezabudne. Musím sa len rozbicyklovať a bude to dobré,“ povedal 38-ročný Slovák v decembri.

Végh poriadne nezápasil viac ako štyri roky. Sám niekoľkokrát priznal, že mu za ten čas pribudlo nejaké to kilo navyše. Posledné týždne trávi viac času v telocvični a začína sa to odrážať aj na jeho vizuálnej forme. Každý nový záber na Pumukliho ukazuje, že je na odvetu čoraz lepšie pripravený.

„Keď zakopeme vojnovú sekeru a porazím ho, ideálne dvakrát, tak sa ho na dôchodku budem pýtať, ako to urobil. Ja trénujem celý život a on sa z buchty premení za mesiac na pekáč buchiet. Ja neviem, čo tam na tom Slovensku žerú.

Podľa mňa jednoducho neexistuje prípravok, ktorý by z tučnej gorily urobil toto. Urobil to aj pri Zápase storočia, keď z tučného frajera prišlo monštrum. Teraz začal pred mesiacom trénovať a zhodil dvadsať kíl. Nedokážem to pochopiť,“ okomentoval Vémola premenu svojho súpera v podcaste OSSCAST.

„Viem to vysvetliť. Všetci sa mi smejú a ja sa tomu smejem tiež. Milujem mastné jedlo a salámy a podobne. Vždy som však hovoril, že to má svoje hranice. Keď dostanem bojovú úlohu, tak dokážem ísť za svojim cieľom.

Je to o strave a tréningu, ale tá strava robí najviac, aby človek zhodil a nejako vyzeral. Idem si za tým. Všetko mám nastavené tak, ako som to mal pred prvým zápasom,“ reagoval Végh.

Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});