Hrôza, ktorá obletela svet: Desivá zlomenina nohy na Oktagone! Za hlavu sa chytal aj súper

Turnaj organizácie OKTAGON MMA v nemeckom Oberhausene priniesol niekoľko strhujúcich zápasov, ale aj jeden doslova desivý moment, pri ...
  • Zdroj: reprofoto OKTAGON MMA

Turnaj organizácie OKTAGON MMA v nemeckom Oberhausene priniesol niekoľko strhujúcich zápasov, ale aj jeden doslova desivý moment, pri ktorom tuhla krv v žilách prítomných aj divákov pri obrazovkách. Poliak Mateusz Strzelczyk (32) si hrozivo zlomil nohu a okamžite ho odniesli na operáciu.

FOTOGALÉRIA: Strzelczyk zranenie

Turnaj organizácie OKTAGON MMA v nemeckom Oberhausene vzbudil obrovský rozruch. Videli sme niekoľko strhujúcich zápasov, dramatických situácií, spoznali sme zvyšnú dvojicu postupujúcich semifinalistov pyramídy Tipsport Gamechanger (Bojan Veličkovič, Andreas Michailidis), ale celý svet obletel hrozivý moment, po ktorom prítomným aj divákom pri obrazovkách tuhla krv v žilách.

Karlos Vémola v zápase s Patrikom Kinclom.
Karlos Vémola priznáva vážne zdravotné problémy: Toto ho trápi! Zobraziť článok

Poľský bojovník Mateusz Strzelczyk prežil niekoľkokrát v zápase s Nemcom Rafaelom Xavierom po sériách tvrdých úderov doslova klinickú smrť a ukazoval obrovskú odolnosť a odhodlanie. Z komentátorského stanovišťa dokonca zaznievali hlasy o tom, že by bolo možno správne, keby z rohu Poliaka priletel do klietky uterák.

V 3. kole prišiel ale rozhodujúci moment, keď sa obaja bojovníci zrazili pri snahe o kop nohami a Strelczykova holeň sa po dopade na zem zlomila ako zápalka. Zdesený súper Xavier sa začal chytať za hlavu. Poliaka odniesli na nosidlách a okamžite putoval na operáciu.

Jeho manažér Amadeusz Rybica pre Oktagon poskytol najnovšie informácie. „Má za sebou vážnu operáciu, doktori mu spravili špeciálnu rekonštrukciu. Je na silných liekoch proti bolesti, pretože tá bolesť je hrozivá," informoval o stave Strzelczyka. „V nemeckej nemocnici ešte zostane jeden až dva týždne a potom sa vráti do Poľska. Ešte  bude nutná jedna operácia v priebehu nasledujúcich týždňov," dodal.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});