TOTO spravil nahnevaný Ramsay počas zápasu s Českom: Je to neakceptovateľné!

Slovenskí hokejisti podľahli v piatkovom prípravnom zápase na trenčianskom ľade výberu Česka 4:2.

Slovenskí hokejisti podľahli v piatkovom prípravnom zápase na trenčianskom ľade výberu Česka 4:2.

Fotogaléria

Zo strany slovenskej reprezentácie bola najhoršou časťou hry prvá tretina, po ktorej odchádzali do šatne už s trojgólovým mankom.

V reakcii na ich výkon spravil kanadský kormidelník Craig Ramsay niečo, čo u neho nebýva zvykom.

Kmeťo kopal v zápase aj pokutový kop, ktorý premenil a potom sa vyzliekol, ale žltú kartu nedostal.
Slovenský Maradona premenil pokutový kop a potom sa vyzliekol... Zobraziť článok

„Cez prestávku som čakal na hráčov v šatni, čo naozaj nikdy nerobím a povedal som im: Viete dobre prečo som tu a nie je to dobrá vec.“

„Prehrali sme si to v prvej tretine. Nie je príjemné vidieť, keď váš tím nie je pripravený. Myslel som, že sme pripravení,“ vyjadril sa Ramsay po nevydarenom stretnutí v rozhovore pre JOJ Šport.

„Strácali sme veľa pukov a potom sme si neviedli príliš dobre. Bojovali sme, no v prvej tretine toho bolo naozaj veľa,“ pokračoval hlavný tréner slovenskej reprezentácie.

„Je to neakceptovateľné takto fungovať pred skvelou diváckou kulisou. Musíte to teraz zobrať do vlastných rúk. Treba sa venovať aj malým detailoch, držať puk a tvrdo pracovať.“ prehovoril o hlavných aspektoch, ktoré v zápase slovenskému tímu chýbali.

„Zajtra sa toho príliš nezmení. Mali sme oblečených všetkých hráčov, ktorí boli k dispozícii. Naši chlapci sú teraz trochu unavení, tak dúfam, že zabojujú,“ dodal Ramsay na záver.

Možnosť napraviť svoje chyby budú mať slovenskí hokejisti už dnes, keď si opäť zmerajú sily s reprezentáciou Česka, tentokrát na zimnom štadióne v Bratislave.

Televízia TA3 bola jeho druhým domovom od roku 2001.
Kolaps moderátora Gabániho na tenise! Oživovanie defibrilátorom: Záchrana života po telefóne Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});