Vlado Weiss ml. išiel s pravdou von: Končí?!

Trápili ho vážne zranenia, liečil sa aj v zahraničí. Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. (34) prehovoril o svojej budúcnosti. Chystá ...

Trápili ho vážne zranenia, liečil sa aj v zahraničí. Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml. (34) prehovoril o svojej budúcnosti. Chystá koniec kariéry?

Fotogaléria

Prvýkrát o svojom konci prehovoril počas osláv šiesteho titulu v rade. Dlhodobo ho trápia zranenia. Najprv mal problémy s achilovkou a následne utrpel aj zranenie prsného svalu. Väčšinu sezóny v zostave Slovana chýbal alebo nastúpil len na pár minút.

Weiss ml. v apríli prezradil, že zvažuje koniec kariéry po tejto sezóne. „Určite áno, pretože takto sa to už ďalej nedá, nepomáha to v prvom rade klubu, ktorý je vždy najdôležitejší a takisto to nepomáha na pohode ani mne," povedal vtedy pre sport24.sk.

Futbalisti Slovana Bratislava prehrali na domácej pôde s MŠK Žilina 2:3. V základnej zostave sa objavil aj Vlado Weiss ml., ktorý odohral takmer celý duel. Tréner ho stiahol z ihriska v 84. minúte. Tridsaťštyriročný ofenzívny záložník sa tak dostáva do zápasového rytmu, čo potvrdzuje stúpajúca herná vyťaženosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});