Karlos Vémola rozpútal búrku medzi fanúšikmi: Návrat domov? Všetko je úplne inak!

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) vyvolal príspevkom na sociálnych sieťach búrku medzi diskutujúcimi fanúšikmi a zožal množstvo kritiky. ...
  • Zdroj: Instagram/@karlos_terminator_vemola

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) vyvolal príspevkom na sociálnych sieťach búrku medzi diskutujúcimi fanúšikmi a zožal množstvo kritiky. Kŕmenie levov a návrat domov? Všetko je inak!

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) pridal na sociálnu sieť video, ako kŕmi svojich domácich miláčikov - levy. V komentároch sa medzi fanúšikmi okamžite začala šíriť veľká kritika. „Celé to z Vémolovej strany bola jedna obrovská a trápna komédia," písal jeden z fanúšikov. „Úprimne, je mi Patrika Kincla ľúto. Karel z neho robí de*ila. Keby na tom bol tak zle, nerobí také blbosti s miláčikmi. Škoda slov," pridáva sa ďalšia fanúšička.

Patrik Kincl sa na turnaji Oktagon 38 nepredstaví.
Oktagon na konci roku bez Kincla: Za Vémolu bola v hre legenda MMA z UFC! Zobraziť článok

Vémola skončil v nemocnici pre silný zápal v tele. Pre svoje zdravotné problémy nemohol nastúpiť na titulový zápas s Patrikom Kinclom v organizácii OKTAGON MMA. Karlos okamžite reagoval na masívnu kritiku zo strany fanúšikov príspevkom na sociálnej sieti, v ktorom vysvetlil, že je stále ešte v nemocnici a zábery z kŕmenia levov boli staré. „Zdravím ešte stále z motolskej nemocnice. Pokiaľ sa nič nezmení, tak ma v stredu pustia domov," informoval český bojovník. „Keď si dám tieto krásne chvíle na Instagram, tak to neznamená, že niekde veselo kŕmim zvieratá, ale to, že mi chýbajú a teším sa na to, keď s nimi budem znova doma," dodal Karlos Vémola.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});