Barcelona odmietla 200 miliónov eur za tohto mladíka: Predá ho len za miliardu!

Paris St. Germain odštartoval intenzívne pátranie po nástupcovi Kyliana Mbappého (25), ktorému sa v lete skončí v Parku princov zmluva ...
  • Zdroj: TASR/AP

Paris St. Germain odštartoval intenzívne pátranie po nástupcovi Kyliana Mbappého (25), ktorému sa v lete skončí v Parku princov zmluva a už oznámil, že ju nepredĺži. Prezident klubu Nasser Al-Khelaifí si podľa španielskeho denníka Marca vyhliadol ako ideálneho kandidáta klenot Barcelony Lamina Yamala (16).

PSG je pripravený siahnuť hlboko do klubovej kasy. Až tak, že by z toho bol po Brazílčanovi Neymarovi druhý najdrahší transfer futbalovej histórie. Líder Ligue 1 je ochotný zaplatiť katalánskemu veľkoklubu za mladíka 200 miliónov eur. Túto astronomickú sumu však Barcelona rezolútne odmietla. 

Klub z Camp Nou totiž nemá v pláne predať svoj drahokam, ktorý má už v tomto mladom veku cenovku 60 miliónov eur. V Barcelone ho považujú za najsľubnejší talent mládežníckej akadémie La Masia hneď po Lionelovi Messim. Šikovný krídelník si už vybojoval stabilné miesto v základe trénera Xaviho Hernandeza. Vo všetkých súťažiach zasiahol do 37 zápasov, strelil 6 gólov a na 7 asistoval. 

Hoci jeho predaj pod Eiffelovku by vyriešil finančné problémy Barcy, zmena neprichádza do úvahy. Klub má s Yamalom dlhodobé plány. Spolu s Ronaldom Araujom, Gavim, Pedrim a Alejandrom Baldeom sú to budúce základné piliere mužstva. Aby Barcelona odradila konkurenciu od jeho získania, do zmluvy mu vpísala výstupnú klauzulu platnú do roku 2026 v hodnote 1 miliardy eur.

Dani Alves na súde.
Dani Alves mal spáchať samovraždu, šíri sa internetom: Prekvapivé rozuzlenie! Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});