Rozpadne sa Beckhamovi manželstvo s Victoriou? Nové detaily o nevere

Vyzerajú ako dokonalý pár! Bývalý futbalista David Beckham a Victoria sú spolu viac ako dve dekády a dokument o nich nedávno vyvolal ...
  • Zdroj: northfoto

Vyzerajú ako dokonalý pár! Bývalý futbalista David Beckham a Victoria sú spolu viac ako dve dekády a dokument o nich nedávno vyvolal rozruch. Pár prehovoril o sexuálnej kauze, ktorá zásadne naštrbila ich manželstvo. Uznávaný novinár prináša nové pikantné odhalenia.

FOTOGALÉRIA: Legendárny David Beckham ako ho nepoznáte: Nevera aj iné škandály!

Samotný Beckham sa nevery dotkol vo svojom dokumente na Netflixe, ktorý vyvoláva extrémny záujem po celom svete. Rebecca Loosová, ktorá sa stala verejne známou po svojom kontroverznom romániku s Davidom Beckhamom pred dvadsiatimi rokmi, vystúpila so zaujímavými detailmi po tom, čo sa na platforme Netflix objavil dokument venovaný Beckhamovej kariére.

V dokumente sa dotkli aj témy nevera, pri ktorej Victoriu Beckham podviedol práve so španielskou modelkou Loosovou. Tá bola v tom čase asistentkou Davida Beckhama, keď si s ním vymieňala pikantné správy. No výrazne ju zasiahlo, keď sa dozvedela, že Beckham tieto správy ukazoval aj svojim kamarátom a aby toho nebolo málo, všetci sa spoločne na nich dobre zabávali. „Dodnes neviem, ako sme sa vlastne cez tú celú kauzu dostali. S Victoriou sme proste bojovníci,“ stručne skonštatoval Beckham v dokumente.

Všetko, čo zaznelo, ale bolo viac-menej v ich réžii. Oni sami totiž rozhodovali, čo sa verejnosť dozvie. Teraz ale prišiel známy investigatívny novinár Tom Bower (77) s veľmi zaujímavou informáciou, z ktorej David ani jeho bývalá Spice Girl rozhodne radosť nemajú. „Myslíme si, že vieme všetko, ale v skutočnosti je tu ohromné ​​množstvo informácií, ktoré nevieme. A tie sa verejnosť vďaka mojej knihe dozvedia,“ povedal Bower v rozhovore pre britský denník Daily Mirror.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});