Šéf Barcelony tvrdí, že jeho tím okradli o gól: Chceme opakovanie El Clasica!

Prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Joan Laporta v pondelok vyhlásil, že bude požadovať opakovanie zápasu s Realom ...

Prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Joan Laporta v pondelok vyhlásil, že bude požadovať opakovanie zápasu s Realom Madrid v prípade preukázania chyby rozhodcov.

Fotogaléria

Katalánci cítia krivdu po nedeľňajšej prehre 2:3 a tréner Xavi Hernandez označil výsledok za nespravodlivý. V prestížnom nedeľňajšom El Clasicu došlo v 28. minúte ku kontroverznému okamihu, keď strelu Lamina Yamala možno vytiahol brankár Andrij Lunin už spoza bránkovej čiary.

Ultras Spartak Trnava a skupina Mladá Trnava počas derby so Slovanom zaujali ich pyroshow.
Počas derby Trnavy a Slovana šlo o život: Výbuch v sektore s deťmi! Zobraziť článok

Laporta požiadal, aby Španielska futbalová federácia (RFEF) a komisia rozhodcov, poslali Barcelone všetky zábery kontroverzného momentu a zvukové záznamy rozhovorov rozhodcov. "Ak po analýze dokumentácie klub zistí, že došlo ku chybe v posúdení gólu, podnikneme všetky potrebné kroky na zvrátenie situácie.

Nevylučujeme žiadne právne kroky, ktoré môžu byť potrebné," uviedol šéf "Blaugranas" a dodal: "Ak sa potvrdí, že išlo o regulárny presný zásah, o čom sme presvedčení, budeme postupovať ďalej a požiadame o opakovanie zápasu, ako sa to stalo v Belgicku po chybe systému VAR."

Laporta narážal na decembrový duel medzi Anderlechtom a Genkom v belgickej najvyššej súťaži. Ten sa mal pôvodne po nesprávnom uplatnení pravidiel opakovať, ale belgický Športový arbitrážny súd nakoniec rozhodol, že víťazstvo Anderlechtu 2:1 bude platiť. Xavi označil absenciu technológie na kontrolu bránkovej čiary za hanbu.

Real má šesť kôl pred koncom La Ligy na čele 11-bodový náskok pred Barcelonou a mieri za ziskom 36. ligového titulu v histórii.

Majiteľ a hráč v jednej osobe - Jaromír Jágr.
V šatni Jágrovho Kladna to vrelo, odskákal si to kameraman: Choď s tým do prdele! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});