Tenisová hviezda fandila Realu: Aha, aký dostal darček od prezidenta...

Hviezdny fanúšik! Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v nedeľnom prestížnom El Clasicu nad FC Barcelona 3:2 a na čele tabuľky majú už 11-bodový ...
  • Zdroj: instagram/realmadrid

Hviezdny fanúšik! Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v nedeľnom prestížnom El Clasicu nad FC Barcelona 3:2 a na čele tabuľky majú už 11-bodový náskok. Prestížne futbalové divadlo sledoval v hľadisku aj srbský tenista Novak Djokovič (36). Aha, aký darček dostal pred zápasom!

FOTOGALÉRIA: Djokovič Real Madrid

Srbský tenista Novak Djokovič sa v sobotu odhlásil z turnaja ATP Masters 1000 v Madride. Líder svetového rebríčka tak urobil tesne pred začiatkom podujatia, na ktorom štartoval len raz (2022) za uplynulé štyri roky.

Dôvodom jeho neúčasti sú zrejme zdravotné problémy. Napriek tomu, že srbská hviezda sa v Madride na kurtoch nepredstaví, voľný čas využila na návštevu prestížneho futbalového El Clasica medzi domácim Realom a Barcelonou.

Jude Bellingham (uprostred) sa stal hrdinom Realu Madrid v El Clasicu.
El Clasico prinieslo päťgólovú prestrelku: Bellingham knokautoval Barcelonu v nadstavení Zobraziť článok

Nie je tajomstvom, že Djokovič je veľkým fanúšikom futbalu a keďže sa už nachádzal v Madride, tak si veľké futbalové divadlo nenechal újsť.

Pred zápasom sa dokonca stretol aj s prezidentom Bieleho baletu Florentinom Pérezom, od ktorého dokonca dostal na pamiatku dres Realu so svojim menom a číslom 1, na znak toho, že je kráľom tenisu a šéfuje celému rebríčku.

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé.
To mu Real Madrid naozaj urobí? Mbappé môže na svoj veľký sen zabudnúť! Zobraziť článok

Následne si Novak vychutnal zápas, v ktorom fandil Madridu, ktorý v zápase vyhral gólom v samom závere 3:2. Kedy sa znovu vráti Djokovič na súťažné kurty je nateraz otázne...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});