Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!

V máji to budú štyri roky, čo vstúpila do FC Spartak Trnava krásna fyzioterapeutka Lenka Jurišičová (29).
  • Zdroj: FC Spartak Trnava

V máji to budú štyri roky, čo vstúpila do FC Spartak Trnava krásna fyzioterapeutka Lenka Jurišičová (29).

FOTOGALÉRIA: Lenka Jurišičová

Jej šikovné ruky, ktoré dávajú futbalistov dokopy, neušli pozornosti ani v zahraničí, odkiaľ dorazili správy, že ju má lanáriť slávny turecký klub Fenerbahce Istanbul. Opora realizačného tímu Trnavy nám prezradila, ako to v skutočnosti je.

Tureckými médiami prebehla správa, ktorá zarezonovala. Futbalový Fenerbahce Istanbul by vraj mala posilniť slovenská fyzioterapeutka Lenka Jurišičová. Fanúšikovia v krajine polmesiaca boli z toho nadšení, pretože krásna ryšavka spod Tatier ich zaujala už na jeseň, keď sa predstavila s trnavským Spartakom v Konferenčnej lige v súbojoch práve proti Feneru.

NADŠENÍ FANÚŠIKOVIA

Jurišičová pre sport.sk prezradila, že sa teší veľkej popularite nielen na Slovensku, ale najmä v Turecku. „Keď sme hrali na jeseň proti Fenerbahce, už vtedy mi pribudlo veľmi veľa sledovateľov na instagrame z Turecka. Keď sme si išli večer ľahnúť okolo polnoci, do štvrtej rána mi stále vibroval telefón. Vtedy som to komentovala s úsmevom, že sa ma snažia zlanáriť, tak nad tým budem premýšľať...“ vysvetlila s tým, že Turci mali hystériu z toho, že videli ženu vo futbalovom klube, keďže oni tam na to nie sú zvyknutí.

Po tomto rozhovore Jurišičovej meno doslova obletelo turecké médiá. „Zdravotnícky personál vo Fenerbahce, ktorý fanúšikovia kvôli zraneniam často kritizovali, by mohol dostať posilu,“ napísal istanbulský Milliyet.

Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan potvrdil päť posíl z NHL, v hre ešte ďalšie mená: Kedy sa pripoja k tímu? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});