Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!

Netradičná výmena dresu za peniaze medzi fanúšikom a futbalistom sa udiala v španielskej tretej najvyššej súťaži (Primera RFEF).
  • Zdroj: YouTube/@El Chiringuito

Netradičná výmena dresu za peniaze medzi fanúšikom a futbalistom sa udiala v španielskej tretej najvyššej súťaži (Primera RFEF).

Televízne kamery zachytili a odvysielali v programe El Chiringuito, ako si Dani Lorenzo z klubu Malaga CF po stretnutí vyzliekol svoj dres a zinkasoval za neho 50 eur od diváka.

Po stretnutí medzi Malagou a "béčkom" Atletica Madrid sa 21-ročný Lorenzo vybral smerom k priaznivcom svojho klubu. Jeden z nich využil príležitosť a požiadal ho o dres. Lorenzo si však uvedomil klubovú politiku týkajúcu sa rozdávania dresov a fanúšikovi vysvetlil, že ich nemôže rozdávať, pretože by mu zamestnávateľ účtoval poplatok.

Ani to však muža na tribúne neodradilo a okamžite Lorenzovi ponúkol, že mu za dres zaplatí a z vrecka vytiahol bankovku v hodnote 50 eur. Zaskočený stredopoliar Malagy túto sumu prijal, nanešťastie všetko nasnímali prítomné kamery. "Stalo sa to tak rýchlo. Aby to ľudia pochopili, hráme v Primera RFEF, nie som milionár, hoci by som ním chcel byť. Dostali sme obmedzený počet dresov na rozdávanie a ja som tie svoje už rozdal. Za tie ďalšie nám klub účtuje poplatok, čo som spomenul človeku na tribúne. On mi ponúkol 50 eur, to ma prekvapilo a inštinktívne som zareagoval, že to beriem," uviedol Lorenzo pre miestny denník Diario Sur.

Netradičná scéna si získala pozornosť po tom, čo sa video stalo virálnym. V dôsledku toho Lorenzo vyjadril fanúšikovi vďačnosť, ale aj náznak ľútosti: "Je to pre mňa veľmi ťažké. Teraz, keď sa nad tým zamýšľam, si uvedomujem, že som si peniaze nemal vziať. Urobil som to v najlepšie viere a dúfam, že to ľudia pochopia."

Andalúzsky klub zostúpil do tretej ligy v uplynulom ročníku po piatich sezónach v druhej najvyššej súťaži. Malaga predtým pôsobila desať sezón v La Lige.

Lipany sa s rozprávkovou cestou pohárom rozlúčili víťazstvom nad Ružomberkom.
Šokujúci pohárový záver! Lipany triumfovali na pôde Ružomberka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});