Dani Alves mal spáchať samovraždu, šíri sa internetom: Prekvapivé rozuzlenie!

Bývalý brazílsky reprezentačný obranca Dani Alves mal spáchať samovraždu, táto nepríjemná správa sa šíri sociálnymi sieťami a internetom. ...
  • Zdroj: Northfoto

Bývalý brazílsky reprezentačný obranca Dani Alves mal spáchať samovraždu, táto nepríjemná správa sa šíri sociálnymi sieťami a internetom. Prichádza prekvapivé rozuzlenie!

FOTOGALÉRIA: Dani Alves

Bývalý brazílsky futbalový obranca Dani Alves mal spáchať samovraždu, túto informáciu priniesol novinár Paulo Albuquerque na sociálnej sieti X. Okamžite sa stala virálnou a prezdieľali ju viaceré médiá, okrem iných aj BBO Sports, ktorý má na sociálnej sieti X viac ako pol milióna sledovateľov. Alves si odpykáva 4,5 roka za mrežami, vo februári bol odsúdený za znásilnenie, ktorého sa dopustil v barcelonskom nočnom klube Sutton.

Dani Alves na súde.
Kauza znásilnenia sa končí: Brazílska legenda putuje za mreže! Zobraziť článok

Okamžite ale reagoval jeho brat Ney Alves, ktorý sa proti tejto správe ostro ohradil, poprel ju a za šírenie falošných správ chce vymáhať odškodné súdnou cestou. "Nech ti Boh dá veľa zdravia a múdrosti, brat môj, aby si prekonal a vydržal všetku túto krutosť ľudí. Nech sa Boh zmiluje nad tvojím životom a našou rodinou. V ľuďoch je toľko krutosti, toľko krutosti. Môjho brata odsúdili za slová ženy, ktorá vošla na pánske záchody a urobila niečo, o čom vedia len oni dvaja. Už ste človeka odsúdili, nestačí? Už bol odsúdený. Je vo väzení. Teraz ho chcete mŕtveho,” hneval sa v príspevku na sociálnej sieti.

Napokon prichádza prekvapujúce rozuzlenie celého príbehu, keď novinár Paulo Albuquerque reagoval na sociálnej sieti X, že nerozumie celému tomuto rozruchu, nakoľko informoval o zmiznutí svojho bratranca, ktorý je menovcom slávneho futbalistu a medzi časom sa ho podarilo nájsť živého.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});