Nádherná Attilova manželka: Ukázala sa úplne nahá! K tomuto telu sa Végh túli v posteli

Nemá sa za čo hanbiť. Natália, nádherná manželka Attilu Végha, pravidelne zdokonaľuje svoje krivky a telu dopraje len to najlepšie. Aj ...
  • Zdroj: ig/@natalindri

Nemá sa za čo hanbiť. Natália, nádherná manželka Attilu Végha, pravidelne zdokonaľuje svoje krivky a telu dopraje len to najlepšie. Aj vďaka tomu sa môže po dvoch deťom pýšiť postavou, o akej mnohé mladé ženy len snívajú.

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Nebojí sa vytiahnuť ženské zbrane. Attila Végh s Natáliou priviedli na svet dve krásne, zdravé deti, syna Attiku a dcérku Dorotku. Natália sa okrem starostlivosti o obe ratolesti, ktoré otcovi akoby z oka vypadli, stíha venovať i sebe a každý deň si aspoň na chvíľu odskočí do posilňovne. 

Véghovi senzačná výhra nad Terminátorom zmenila pred štyrmi rokmi život od základov.
Attila Végh: Mám síce brucho, ale Karlos išiel neskutočne dole! Zobraziť článok

Zdravé stravovanie, cvičenie a rady od športovo nadaného manžela prinášajú ovocie a Natália sa po dvoch pôrodoch pýši dokonalou postavou. To, že vyzerá dobre, si nenecháva pre seba, a výsledkami cvičenia sa rada pochváli na sociálnej sieti. Tam teraz výnimočne pridala záber z profesionálneho fotenia, na ktorom je úplne nahá, pričom hrudník jej zdobia len drobné perly. 

Sexi FOTO Attilovej ženy si pozrite na druhej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});