Attila Végh: Mám síce brucho, ale Karlos išiel neskutočne dole!

Dohoda je spečatená! Po dlhom čase neistoty potvrdili organizátori Oktagonu termín a miesto pre odvetnú bitku medzi Attilom Véghom a ...

Dohoda je spečatená! Po dlhom čase neistoty potvrdili organizátori Oktagonu termín a miesto pre odvetnú bitku medzi Attilom Véghom a Karlosom Terminátorom Vémolom (38).

Fotogaléria

Druhé česko-slovenské meranie síl sa uskutoční 8. júna 2024 na futbalovom štadióne Slavie v pražskom Edene. Samotný Végh si fakt, že posledné štyri roky vôbec nezápasil, vôbec nepripúšťa. Ako sám priznal, momentálne je ešte síce mimo formy, ale to by sa do júna malo všetko zmeniť.   

Organizácia Oktagon MMA sa teší na nezvyčajné prostredie zeleného trávnika a najmä na očakávanú prítomnosť 24-tisíc divákov na tomto júnovom podujatí, ktorého vrcholom bude odveta storočia. „Prípravy pre mňa sa začínajú už v januári. Bude to vážne!

Na snímke  hráč Juraj Kucka (Slovan) sa teší z gólu na 1:1.
Hráči Slovana sa ocitli v obklopení svetových hviezd: Kucka lepší ako Messi? Zobraziť článok

Cítim sa vynikajúco a som oddýchnutý. Mám síce veľké brucho, ale to sa dá kedykoľvek zmeniť. Rád by som však chcel aj úprimne povedať, že zápasiť po štyroch rokoch o titul je pre mňa naozaj veľká pocta. Titul v Oktagone je pre mňa vždy veľkým cieľom.

V neposlednom rade chcem vyzdvihnúť aj fanúšikov. Chcem ešte raz zažiť tú skvelú atmosféru, ktorú tisíce ľudí dokážu vygenerovať. To je naozaj obrovská vec,“ prezradil Végh, ktorý naposledy zápasil práve s Vémolom v roku 2019.

Odvtedy absolvoval iba niekoľko boxerských duelov. „Že som štyri roky nezápasil? A čo! Človek, keď sa raz naučí bicyklovať, to nezabudne. Musím sa len rozbicyklovať a bude to dobré. Mám dostatok času na prípravu, aj keď som momentálne mimo formy.

Samuel Buček v KHL nečakane skončil.
Buček opäť mimo repre: Ramsayho asistent objasnil, prečo nevybrali hviezdu extraligy Zobraziť článok

Jediné, na čo myslím, je, že musím zhadzovať, zhadzovať a ešte raz zhadzovať. Ale príde júnový termín, vstúpime do klietky a tam sa ukáže, kto je ako vypapkaný a kto ako trénoval a zápasil. Karlos išiel za ten čas neskutočne dole, robil kroky dozadu a klesol kvalitou.

Nie je lepší ako ja,” dodal Végh s tým, že k zápasu pristupuje tak, ako keby sa išiel s Karlosom biť vôbec prvýkrát.

Odkaz Vémolovi

Pre českého Terminátora je táto bitka kariérnou výzvou. Chce napraviť zaváhanie z roku 2019, keď na vlastnej koži zažil tvrdé k. o. v pražskej aréne. „Karlito, čo ti mám povedať? Držím ti palce, pretože máš pred sebou ešte náročné výzvy, zatiaľ čo ja sa zavriem do svojej miestnosti, kde budem makať naplno a dám do toho všetko.“

Známy český kouč v ohrození života: Postihla ho náhla mozgová príhoda Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});