Obrovský šok: Pirát brutálne knokautoval Vémolu!

Popredný český MMA zápasník Karlos Vémola si v pražskej O2 aréne pripísal druhú prehru v tomto roku, potom čo ho nečakane hneď v prvom ...
  • Zdroj: instagram/oktagonmma

Popredný český MMA zápasník Karlos Vémola si v pražskej O2 aréne pripísal druhú prehru v tomto roku, potom čo ho nečakane hneď v prvom kole knokautoval Slovák Samuel „Pirát“ Krištofič.

Tridsaťštyriročný Slovák pred zápasom tvrdil, že Vémolu knokautuje už v prvom kole. Nakoniec sa mu to aj podarilo. "S tímom sme si urobili dosť podrobnú analýzu, desať týždňov sme sa pripravovali, a keď niečo robíš s presvedčením, tak o sebe nemôžeš pochybovať. Niekedy sa stane, že do toho dáš všetko a šport a život to zariadi inak, ale do všetkého musíš ísť s odhodlaním," podotkol Krištofič.

Krištofič prehral tri z predošlých štyroch zápasov a všeobecne sa príliš neverilo, že môže v Prahe uspieť. "Je to veľké zadosťučinenie, že som to nevzdal, aj keď som mal chuť. Po prehre s Bryczekom som bol demotivovaný a mal som až depresie, teraz som ale šťastný," dodal slovenský bojovník,

Z ďalších domácich bojovníkov, ktorí sa na poslednej akcii česko-slovenskej organizácie v kalendárnom roku predstavili, si výhru pripísali Daniel Škvor a Radek Roušal. Škvor porazil na body Nemca Martina Zawadu, Roušal "vybodoval" Kalluma Parkera z Veľkej Británie. Magda Šormová a Tomáš Fiala svoje zápasy prehrali.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});