Hviezda zápasu Hudáček: Komu posielal pozdravy do hľadiska?

Je vo skvelej forme! Hokejisti Slovenska zvíťazili na svetovom šampionáte v Ostrave už vo štvrtom súboji v rade, keď zdolali Francúzsko ...
  • Zdroj: tasr

Je vo skvelej forme! Hokejisti Slovenska zvíťazili na svetovom šampionáte v Ostrave už vo štvrtom súboji v rade, keď zdolali Francúzsko 4:2 a to aj vďaka dvom gólom a jednej asistencii útočníka Libora Hudáčka (33). V rozhovore prezradil, komu posielal gólové pozdravy do hľadiska a aj to, akú cenu dostal za hráča zápasu...

FOTOGALÉRIA: Hudáček Francúzsko

Libor, ako hodnotíte triumf nad Francúzskom 4:2 a aj nie príliš vydarenú prvú tretinu?

Neviem, čo sa stalo v úvode. Prvá tretina nám naozaj vôbec nevyšla podľa predstáv, Francúzi vyhrávali osobné súboje a zrejme nás mali dobre prečítaných. Cez prestávku sme si v kabíne niečo povedali, zmenili sme určité veci a už to bolo dobré. Sme radi, že sme vyhrali a získali ďalšie cenné tri body v boji o postup do štvrťfinále.

Pri oboch góloch ste vedeli vopred, kam budeme strieľať?

Pred každým duelom rozoberáme súperových gólmanov. Náš kouč Janko Lašák nám vravel, že máme strieľať hore a vyšlo to.

Pri každej gólovej radosti ste venovali pozdrav do hľadiska. Komu to bolo?

Bolo to synčekovi Liborkovi, ktorý bol na zápase. Dvojročná dcérka Viktória zostala doma, keďže zápas bol neskoro večer a zrejme už aj spala. Ale fandí (smiech).

Svoju dávku od kustóda Jenčíka potrebuje aj kapitán Tomáš Tatar.
Hudáček po tom lieta ako drak: TOTO si počas zápasu dávajú slovenskí hokejisti pod nos! Zobraziť článok

V tretej tretine ste neboli ďaleko od hetriku…

Bolo to blízko, ale aj ďaleko. Nemal som v hlave, že idem za každú cenu streliť tri góly. Nevadí, minulý šampionát som ani raz neskóroval, teraz mám už na konte päť zásahov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk