Obrovský šok: Pirát brutálne knokautoval Vémolu!

Popredný český MMA zápasník Karlos Vémola si v pražskej O2 aréne pripísal druhú prehru v tomto roku, potom čo ho nečakane hneď v prvom ...
  • Zdroj: instagram/oktagonmma

Popredný český MMA zápasník Karlos Vémola si v pražskej O2 aréne pripísal druhú prehru v tomto roku, potom čo ho nečakane hneď v prvom kole knokautoval Slovák Samuel „Pirát“ Krištofič.

V hlavnom zápase akcie Oktagon 51 porazil Srb Bojan Veličkovič pred limitom Andreasa Michailidisa z Grécka, ovládol projekt Tipsport gamechanger a získal prémiu 300.000 eur.

Pás dočasného šampióna organizácie v strednej váhovej kategórii získal Piotr Wawrzyniak z Poľska, ktorý ako náhradník za zraneného Patrika Kincla porazil na body Slováka Vlasta Čepa.

Vémola sa netradične predstavil už v treťom zápase od konca, a hoci bol pri stávkových kanceláriách veľkým favoritom, proti Krištofičovi neuspel. Nepodarilo sa mu preniesť boj na zem, kde je najsilnejší, a v boxerskej prestrelke utrpel v čase 1:48 tvrdé k.o., po ktorom mu museli priamo v ringu pomáhať aj lekári. V máji Vémolu porazil v titulovom zápase aj Kincl.

"Každé víťazstvo je sladké a tým, že Karlos je legenda MMA scény v Česku aj na Slovensku, tak víťazstvo určite chutí," povedal Krištofič novinárom s odstupom pár minút po zápase. Po jeho bezprostrednom konci ho premohli emócie a dojatím skoro nemohol hovoriť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});