Růžička má pre svojho súpera drsný odkaz: Ak to spraví, bude to zrážka s kamiónom

Tadeáš Mawar Růžička prežíva hektické obdobie, počas ktorého oveľa viac než jeho zápasnícke umenie púta pozornosť jeho súkromný život. ...
  • Zdroj: RFA/Matúš Zeťák

Tadeáš Mawar Růžička prežíva hektické obdobie, počas ktorého oveľa viac než jeho zápasnícke umenie púta pozornosť jeho súkromný život. Teraz ho však po dlhšej prestávke opäť čaká ďalší zápas v rámci RFA, v ktorom vyzve o titul Slováka Jacoba Mikulu.

Růžička je presvedčený o tom, že medzi oboma bojovníkmi je niekoľko výkonnostných úrovní a zápas bude prebiehať na jednu bránu. Duel prebehne 11. novembra v Prahe. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

FOTOGALÉRIA: Růžička má pre svojho súpera drsný odkaz

O triedu nižšie

Růžička sa vyjadril k obom Mikulovým posledným zápasom, ktoré dospeli až do bodovéhorozhodnutia a skončili sa na split decision. Zatiaľ čo proti Matějovi Nuskovi na RFA 9 sa dvojica bodových rozhodcov priklonila na jeho stranu, proti Jakubovi Dobiášovi šťastena hrala v prospech jeho súpera. K duelu s Nuskom sa na videu vyjadril aj Růžička, ktorého výkon jeho najbližšieho súpera vôbec nepresvedčil.

„Mikulu mám rád, je to dobrý chlapec, ale bohužiaľ proti svetovej triede to bude mať ťažké. Aj ten Nuska mu robí problémy, padá tam veľa úderov a jeho nemajú žiadnu razanciu. V malých rukaviciach to musí padať. Beriem to ako o triedu nižšie. Nechcem chalanov nejako podceňovať, ale zápasil som s úplne inými borcami. So mnou ísť do prestrelky nemôže, to je zrážka s kamiónom,“ upozorňuje Růžička.

 

Cverna je odhodlaný uspieť.
Cverna spomína na začiatky v bojových umeniach: Bol som citlivý a bila sa za mňa moja sestra Zobraziť článok

Strata neporaziteľnosti v rámci organizácie

Bez ohľadu na to, kto bude víťazom zápasu Růžička vs. Mikula, jeden z bojovníkov prvýkrát pocíti trpkosť porážky pod hlavičkou RFA. Mikula vyhral oba svoje zápasy, no v oboch prípadoch mohol pokojne odhádzať ako porazený. Proti Nuskovi ho jeden bodový rozhodca videl prehrať a v jeho debute v RFA otočil prehratý zápas zázračným knokautom v posledných sekundách zápasu.

Růžičkove dve vystúpenia v rámci RFA boli o dosť jednoznačnejšie. Andrea Mascia ako aj Denis Makowski nestíhali už od úvodu a obaja zahraniční súperi padli ešte pred koncom úvodnej trojminútovky. Mikula bude musieť tentokrát predviesť životný výkon, na čo je však podľa jeho slov viac než pripravený.

Účastníci RFAxIAF.
Necelá polovica lístkov je predaná: Spoločný turnaj RFA a IAF spúšťa predaj Pay Per View Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});