Necelá polovica lístkov je predaná: Spoločný turnaj RFA a IAF spúšťa predaj Pay Per View

Organizácie Real Fight Aréna a I Am Fighter spojili sily a výsledkom je spoločný galavečer, ktorý prebehne v pražskej UNYP Aréne. Na ...
  • Zdroj: IAF

Organizácie Real Fight Aréna a I Am Fighter spojili sily a výsledkom je spoločný galavečer, ktorý prebehne v pražskej UNYP Aréne. Na podujatí sa predstavia hviezdy oboch organizácií na čele s Petrom Monstrom Knížem, Stevenom Krtom, Dominikom Humburgerom, Davidom Hoškom či Tadeášom Růžičkom.

Fanúšikovia prejavili o túto akciu záujem a aktuálne je vypredaných 40 % celkovej kapacity. Zvyšné vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

FOTOGALÉRIA: Spoločný turnaj RFA a IAF spúšťa predaj Pay Per View

Pre vysoký záujem sa obe organizácie rozhodli spustiť predaj PPV už mesiac pred turnajom. Vzájomné súboje elity oboch organizácií zavŕšené titulovými zápasmi sa bude konať 11. novembra a priamy prenos bude vysielaný na platforme Realsport.tv.

Titulové zápasy a šampión v súboji s legendou

Hlavný zápas večera zaobstarajú v superfighte Petr Monster Kníže a šampión IAF vo welterovej váhe Steven Krt. Promotér Marhanský potvrdil, že v prípade Monstrovho víťazstva bude Krt naďalej držiteľom titulu IAF.

Dočasný šampión strednej váhy RFA Dominik Humburger zabojuje o právoplatný titul proti Davidovi Hoškovi. V súčasnosti najkontroverznejšia postava domácej bojovej scény Tadeáš Mawar Růžička dostal od vedenia druhú šancu a v dlho očakávanom súboji nastúpi proti Jacobovi Mikulovi o titul vo váhe do 75 kg pod pravidlami Real Fight.

Okrem dvoch titulových zápasov organizácie RFA uvidíme aj šampiónsky duel o titul ťažkej váhy IAF. Vo vyhrotenom súboji nastúpia proti sebe Yevhenii Orlov a Alexander Cverna, ktorý si svoju šancu vybojoval tvrdým knokautom na septembrovom turnaj IAF v Poděbradoch.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk