Slafkovský spustil kritiku, Česi ostro kontrujú: Brutálny náklad na Juraja i celú krajinu!

Poriadne sa rozvírili vody! Slovenskí hokejisti to po mimoriadne dramatickom zápase s Lotyšskom už viac nemohli vydržať a začali verejne ...

Poriadne sa rozvírili vody! Slovenskí hokejisti to po mimoriadne dramatickom zápase s Lotyšskom už viac nemohli vydržať a začali verejne kritizovať organizátorov MS. V čele sťažností stála aj naša najväčšia hviezda Juraj Slafkovský (20), podľa ktorého sa v skupine v Ostrave ani vôbec nedá hrať hokej. Reakcia Čechov na seba nenechala dlho čakať. Na Slovákoch, a špeciálne Slafkovskom, nenechali ani jednu nitku suchú...

Fotogaléria

Sklamaný Juraj Slafkovský si po trpkej prehre 2:3 sn rozhodne nedával servítku pred ústa a tvrdo skritizoval organizátorov turnaja. Slovenskí hokejisti museli totiž hrať v obrovskom teple, ktoré rozhodne draftovej jednotke nevyhovovalo. "To sa ani nedá hrať hokej. Toto nie sú podmienky na hokej, jednoducho. Ľad je dlhý po piatich minútach tretiny. Akože to nie je výhovorka ani nič, no človek by čakal, že to bude lepšie," vyjadril sa na rovinu Slafkovský, ku ktorému sa pridali aj niektorí ďalší jeho spoluhráči.

Kritické slová sa začali šíriť internetom rýchlosťou svetla, pričom samotní Česi sa s nimi vyrovnávali len veľmi ťažko. Kontrovať sa preto rozhodli brutálnym nákladom na Slafkovského, celú našu reprezentáciu i krajinu ako takú. V žalúdku im okrem iného ležal aj fakt, že slovenskí fanúšikovia mali údajne pískať počas lotyšskej hymny.

"Iba primitív môže pískať počas súperovej hymny. To sa zase Slováci vyznamenali," píše sa napríklad v komentároch na českých portáloch. "A čo Slafkovský? Ukazoval na časomieru, aký je stav? Naznačoval, aby neplakali? A to vypískanie hymny, pekná kultúra," písalo sa zase v ďalšom, pričom útoky na Slafkovského sa s pribúdajúcim časom stupňovali.

"Hokejista dobrý, ale extrémne arogantný človek. Na rozhovory by radšej ani nemal chodiť," naložil mu jeden z našich severozápadných susedov. "Slafkovský je neskutočne namajstrovaný hlupák," napísal zase ďalší anonym, pričom všetky tieto zlovestné komentáre si od ďalších diskutérov vyslúžili desiatky palcov hore.

Ďalšie ostré reakcie Čechov na našu adresu si môžete prečítať v galérii TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk