Program Vémolu pár dní pred zápasom? Zriadenie luxusného akvária priamo v dome!

Oddych je pre českú ikonu neznámy pojem. Karlos Vémola (35-7) si dokonca viac relaxu nedoprial ani na rodinnej dovolenke v Dubaji, kde ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Oddych je pre českú ikonu neznámy pojem. Karlos Vémola (35-7) si dokonca viac relaxu nedoprial ani na rodinnej dovolenke v Dubaji, kde dvojfázovo trénoval s tými najlepšími bojovníkmi. Svoj program pred blížiacim sa titulovým zápasom obohacoval o poriadne netradične záležitosti aj pár dní pred jeho uskutočnením.

Odveta s Attilom Véghom sa musela presunúť.
Karlos Vémola v tom má jasno: Odveta s Véghom na Tehelnom poli? Zobraziť článok

Stret dvoch rôznych svetov. Takýto prívlastok dostal stret vyzývateľov o opasok poloťažkej divízie OKTAGON MMA. „Mrzí ma, že ľudia tento zápas hádžu do roviny dobra proti zlu. Začínal som úplne rovnako ako Pavol Langer, možno ešte horšie, na uliciach Londýna. Tiež som snažil dostať do práce ako to šlo, či už autobusom alebo metrom,“ vrátil sa 38-ročný veterán UFC k absolútnym začiatkom svojej profesionálnej kariéry.

„Terminátor“ odišiel do Anglicka ako 19-ročný tínedžer, ktorý by rád rozbehol kariéru v kulturistike. Pracoval ako vyhadzovač a v jeden večer neplánovane prerušil bitku dvoch MMA bojovníkov, čo si všimol manažér a vtedy mladému Čechovi dal šancu preraziť. „Nemyslím si, že z mojej strany je symbol zla to, že som sa za roky vypracoval tam, kam chcem. Plním sny seba, svojich detí a blízkych,“ hovorí muž, ktorého na domácej scéne dokázali poraziť iba Attila Végh (33-9-2) a Patrik Kincl (27-10).

Karlos Vémola vo svojej príprave vždy pracuje na sto percent. Krátko pred konfrontáciou s Pavlom Langerom (12-9) však využil trochu voľného času poriadne netypicky. „Takéhoto magora ste tu ešte nemali, ktorý by pár dní pred zápasom ťahal sumcov z bazéna do akvária,“ krútil hlavou v najnovšej epizóde relácie NA DOHLED z dielne OKTAGON MMA popri tom, ako spolu s kamarátmi prenášal rôzne druhy rýb do luxusnej presklenej nádrže priamo v dome: „Ešteže moja žena už spí, pretože ak by to ona videla... Čudujem sa, že sa so mnou ešte nerozviedla.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});