Karlos Vémola v tom má jasno: Odveta s Véghom na Tehelnom poli?

Bude to obrovská šou! Už dnes vstúpi MMA zápasník Karlos Vémola (38) štvrtýkrát v tomto roku do klietky Oktagonu.

Bude to obrovská šou! Už dnes vstúpi MMA zápasník Karlos Vémola (38) štvrtýkrát v tomto roku do klietky Oktagonu.

Fotogaléria

V bratislavskom súboji na zimnom štadióne so slovenským obrom Pavlom Langerom je však v stávke viac ako len titul pre šampióna poloťažkej divízie do 93 kilogramov. Terminátorov (ne)úspech pri obhajobe pásu zásadným spôsobom determinuje verejné vnímanie plánovanej odvety s Attilom Véghom (38), ktorá sa presunula na budúci rok.

Karlos Vémola je blízko k ukončeniu kariéry. Po májovej porážke s Patrikom Kinclom v titulovom boji strednej váhy ho prepadli čierne myšlienky a verejne začal rozprávať o definitívnom konci bojovej éry. Jej vrcholom mal byť decembrový duel so slovenskou legendou Attilom Véghom, ktorý Terminátora knokautoval v najsledovanejšom zápase domácej scény v novembri 2019.

Lenže okolnosti sa dramaticky zmenili. Oktagon na budúci rok vyhlásil plán usporiadania turnaja na futbalovom štadióne, a aj keď je zatiaľ všetko len v rovine dohadov, odveta Vémola vs. Végh by mala byť zlatým klincom najväčšej akcie v histórii organizácie.

Na snímke holandský jazdec F1 Max Verstappen z Red Bullu na trati počas kvalifikácie na Veľkú cenu Kataru.
Verstappen malý krok od titulu: V kvalifikácii opäť suverénny Zobraziť článok

„Dúfam, že sa podarí zorganizovať veľký duel s Attilom na futbalovom štadióne. Buď na pražskom Edene, alebo v Bratislave na Tehelnom poli. Je to niečo, čo sme tu ešte nemali. Dúfal som, že to bude v decembri. Nech už sa to z akýchkoľvek dôvodov posunulo, tak ja na neho čakať nebudem.

Nie som ten, kto na niekoho čaká, nemusím čakať na nikoho, či to bude vo februári, alebo v lete. Myslím si však, že aj Attila sa bude lúčiť s kariérou a bude to veľké grand finále,“ povedal pre český sport.cz Vémola o svojich plánoch. S Attilom ukončím svoju kariéru,“ zastrájal sa ďalej Vémola, ktorý však bude musieť tento víkend poriadne zamakať, ak chce tieto predstavy pretaviť aj do reality.

Generálny riaditeľ Slovana si rypol do konkurenčného Spartaka.
Fanúšikovia Slovana po zápase skandovali na Kmotríka: TOTO im sľúbil! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});