Svaly nie sú všetko: Krvavá bitka kulturistu a MMA zápasníka mala jasného víťaza!

Často sa diskutuje a polemizuje o tom, ako by dopadla bitka medzi nabúchaným svalnatým kulturistom a menším MMA bojovníkom. V Turecku ...
  • Zdroj: reprofoto Twitter UFC Turkiye

Často sa diskutuje a polemizuje o tom, ako by dopadla bitka medzi nabúchaným svalnatým kulturistom a menším MMA bojovníkom. V Turecku sa takýto súboj uskutočnil a skončilo to krvavo!

Porazil by svalnatý kulturista s výraznou váhovou prevahou MMA bojovníka? Tieto otázky sa v diskusiách fanúšikov kulturistiky či bojových športov vedú často. Odpoveď na ne nájdete vo videu na konci článku. V Turecku sa vonku pobili profesionálny MMA bojovník bantamovej váhy Kaan Kazgan (bilancia 6-4) a Savas Cebeci, kulturista a fitness influencer s váhou okolo 115 kilogramov.

Ondrěj Novotný (vľavo) a Boris Marhanský (vpravo).
Promotéri Marhanský a Novotný v pražskej O2 Arene: Konflikt po koncerte Rytmusa Zobraziť článok

Napriek výraznej váhovej prevahe nemal proti profesionálnemu MMA bojovníkovi žiadnu šancu. Ten ho okamžite strhol na zem a zasypal ho spŕškou tvrdých úderov. Z Cebeciho sa valila krv, no neskôr na sociálnej sieti instagram upokojil fanúšikov, že je v poriadku. Na budúce si asi rozmyslí, či sa bude chcieť biť s profesionálnym MMA zápasníkom.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});