Promotéri Marhanský a Novotný v pražskej O2 Arene: Konflikt po koncerte Rytmusa

Vyrazili na koncert. Známe tváre, medzi ktorými nechýbali bojovníci Végh, Čepo, Cverna a ďalší, si to cez víkend namierili do pražskej ...
  • Zdroj: Koláž, Oktagon MMA, RFA

Vyrazili na koncert. Známe tváre, medzi ktorými nechýbali bojovníci Végh, Čepo, Cverna a ďalší, si to cez víkend namierili do pražskej O2 Areny, kde sa konal koncert legendárneho slovenského zoskupenia Kontrafakt, v zložení Rytmus, Ego a Anys.

Medzi hosťami koncertu boli aj promotéri organizácie Oktagon MMA Boris Marhanský a Ondrěj Novotný. Obaja po koncerte zamierili na after-party, kde sa stretli tvárou v tvár. A bolo dusno. Podľa webu mmashorties.cz prišlo k bližšie nešpecifikovanému konfliktu medzi Marhanským a Novotným.

Krt a Kníže.
Hviezda IAF proti Monstrovi? Poďme porovnať legendu s naším šampiónom, hovorí Píno Zobraziť článok

„Išli sme s Tinou na after-party po koncerte Rytmusa a hneď na úvod, keď sme vošli do VIP sektoru, tam sedel Attila, s ktorým sme sa pozdravili. Hneď za ním sedel Novotný, s ktorým sa Tina pozdravila a tým, že som okolo neho musel prejsť, tak som si povedal, že nebudem ako malé dieťa a nebudem sa robiť, že ho nevidím a normálne som ho pozdravil a povedal som, či si podáme ruky a zabudneme na všetky spory. Na to mi arogantne povedal, že by si s človekom ako som ja, nikdy ruku nepodal, čo ma samozrejme nenechalo chladným. Hovoril som si totiž, že človek ako on, sa nad situáciou určite povznesie a môžeme sa normálne akceptovať. Nestalo sa tak, takže sme si vymenili pár pekných slov a potom nás tuším Attila nejako rozdelil a bolo po srande. Každopádne to bol môj posledný pokus o to mať s týmto človekom nejaký normálny vzťah,“ vysvetlil Boris Marhanský pro MMA Shorties, čo sa medzi oboma promotérmi stalo.

Slovenský bojovník Jacob Mikula.
Súboj dobra so zlom o titul RFA: Prečo Mikula nemá problém zápasiť s Mawarom? Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});