Shem Rock chcel na Lengála zaútočiť stoličkou: Takto sa môže správať v anglickom šenku!

Váženie pred piatkovou kartou Štvanice sa zaobišlo bez väčších kontroverzných momentov. Avšak to sa nedá povedať o dianí niekoľko okamihov ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Váženie pred piatkovou kartou Štvanice sa zaobišlo bez väčších kontroverzných momentov. Avšak to sa nedá povedať o dianí niekoľko okamihov po ňom. Do seba sa pustili Vladimír Lengál (5-1) a anglický bojovník Shem Rock (7-1). O detailoch celej situácie povedal moderátorovi Robovi Kmeťovi samotný český zápasník.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Lengál a Shem Rock

Vladimír Lengál bol po náročnom, avšak v končenom výsledku úspešnom procese zhadzovania značne vyčerpaný. V záujme produkcie bolo, aby si čo najviac oddýchol, preto ho poslali do zákulisia. Žiaľ, veci sa začali vyvíjať neočakávaným smerom. „Bol tam Shem Rock, ktorý na mňa začal hovoriť po anglicky. Kým som si však sadol, prišiel ku mne a strčil ma. Nepáčilo sa mi to, a tak som mu to vrátil. Následne ku mne pristúpil jeho tréner. Nevedel som, či ma chce trafiť, čiže som ho tiež strčil. V tom som videl, ako na mňa Shem Rock berie stoličku. Prišlo mi to dosť z cesty," okomentoval kontroverznú situáciu.

Celý incident neunikol ani pozornosti ďalších účastníkov. Českého borca dokonca prišiel sympaticky povzbudiť nadchádzajúci konkurent Michael Deiga-Scheck (10-4). „Prišiel ku mne a povedal mi, aby som sa na to vykašľal, že nás ešte čaká spoločný zápas. Boli tam kamery a chceli, aby som niečo povedal. S mojou angličtinou a bez cukru som však nechcel nič vymýšľať. K Rockovi ale rozhodne mám, čo povedať a keď sa zajtra stretneme na tlačovej konferencii, určite poviem svoje. Teraz sa ale chcem sústrediť na svoj zápas. Keby chcem, tak mu tam jednu napálim. Takto sa môže chovať niekde v Anglicku v šenku, kde húlil jointy a určite nie v Česku,“ zakončil svoje rozprávanie Vladimí Lengál v rozhovore pre MAX MMA.

Oproti moderátorovi Robovi Kmeťovi sa bezprostredne po konci váženia posadili takisto Jan Malach (15-3) a Samuel „Pirát“ Krištofič (16-5). Práve prvého menovaného čaká konfrontácia s vyššie spomínaným mužom z Britských ostrovov. Reprezentant trnavského SFG zasa vstúpi do klietky proti Robertovi Bryczekovi (16-5), aby zabojovali o šancu vyzvať aktuálneho šampióna strednej divízie Patrika Kincla (27-10).

Attila Végh je v plnej príprave.
Attila Végh o momente, ktorý mu zmenil život: Kedy sa stal boháčom? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});