Attila Végh o momente, ktorý mu zmenil život: Kedy sa stal boháčom?

Slovenský MMA bojovník Attila Végh (37) prehovoril o momente, ktorý mu zmenil život a stal sa boháčom!
  • Zdroj: instagram @veghattila

Slovenský MMA bojovník Attila Végh (37) prehovoril o momente, ktorý mu zmenil život a stal sa boháčom!

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Slovenský bojovník MMA Attila Végh (37) sa aktuálne pripravuje na odvetný zápas proti Karlosovi Vémolovi (38), ktorý by sa mal uskutočniť v závere tohto roka. Végh v prvom súboji - Zápase storočia - vyhral s Terminátorom na KO v prvom kole. Pravdepodobne to bude posledný súboj Végha v MMA kariére, ako už skôr naznačil.

Legendárneho Vémolu stopli zdravotné komplikácie.
Karlos Vémola má svoju cenu: Na takúto ponuku by som nevedel povedať nie! Zobraziť článok

V Rytmusovom podcaste prehovoril Attila Végh aj na tému financií. „Tento šport je šoubiznis a keď chce z toho človek žiť, musí si to uvedomiť,“ hovoril Végh. „Ja som si to uvedomil vďaka tomu, že celý život som zo zápasenia nič nezarobil. Prišlo to vtedy, keď som vyhral Zápas storočia a vedel som, že sa mi tým otvoria dvere do sveta šoubiznisu a reklamného sveta. Bol to kľúčový moment života a vedel som, že jeden z nás bude najväčší "kaper" do konca života," prezradil Attila Végh kľúčový bod zlomu svojej kariéry.

Rytmus sa ho pýtal otvorene na čiastku, ktorú zarába. „Ja vlastne nikdy nehovorím, koľko zarábam. Som spokojný s tým, čo mám, ale je to zmena a základom toho je šoubiznis. Stále som rovnako nastavený, ako som bol pred tridsiatimi rokmi, mám tie isté priority a je to veľké plus, že z toho športu ťažím."

Attila Végh v minulosti získal titul v svetoznáme organizácii Bellator, no vtedy mu to neotvorilo dvere za peniazmi a slávou, akú mu priniesol triumf s Vémolom v organizácii Oktagon MMA.

„Dostávam priestor do reklám, do šoubiznisu, a pred Karlitom to bolo také ťažké a mŕtve. Môžem povedať, že aj pred Oktagonom, ktorý mi pomohol na tejto ceste a ja som v tom plával. To, že som vyhral môj najväčší životný úspech v Bellatore, vtedy fakt nevedel o tom nikto nič. Oktagon to sem doniesol a potom sa mi otvorili dvere, keď som vyhral Zápas storočia," dodal Végh.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});