Na tlačovke FNC nechýbali strkanice ani hádky! Novinka potešila fanúšikov MMA

Na tlačovke Fight Night Challenge, pred eventom, ktorý sa bude konať 13. mája v Mestskej športovej hale v Trnave bolo znovu horúco. Organizácia ...
  • Zdroj: Maroš Herc

Na tlačovke Fight Night Challenge, pred eventom, ktorý sa bude konať 13. mája v Mestskej športovej hale v Trnave bolo znovu horúco. Organizácia tiež predstavila fanúšikom zaujímavé novinky v rámci konferencie v Nivy Centrum.

FOTOGALÉRIA: FNC

Dôležitou informáciou pre fanúšikov bojových športov bolo meno náhradníka za zraneného influencera Imricha “Barona” Štefánika. Toho v súboji s boxerom a zabávačom Adamom Bergerom nahradí skúsený zápasník MMA Radek “Ruchy” Roušal, ktorý je šampiónom organizácie DFN.

“Jeho dravý štýl mi vyhovuje a mám pred ním zdravý rešpekt. Som zvedavý, aký bude, a brutálne sa na to teším, určite to bude zaujímavejšie, akoby som sa mal ťahať v ringu s Imrom. Pred zápasom by aj tak mohol Baron hnačkovať, takže teraz sa nemusím báť toho, či mi nastúpi súper do zápasu alebo nie,“ konštatoval Adam Berger pre FNC.

Najvyostrenejší stret nás rozhodne čaká medzi MMA zápasníkmi Denisom Farkašom zo Spartakus Fight Gym Trnava a Denisom Gondžalom, ktorý reprezentuje Tomas Bilishich Martial Arts Academy Nové Zámky. Stretnúť sa pritom stihli v zápase MMA v organizácii Fabriq pred pár mesiacmi, v ktorej uspel Gondžala. Teraz ich čaká súboj v boxe, v ktorom je skúsenejší Farkaš, ktorý ponúkol súperovi zaujímavú stávku.

“Ak vyhrám, tak mi dáš svoj honorár, ak naopak prehrám, tak ti dám svoj celý honorár a dám si na ruku vykerovať Gondžala,” túto ponuku napokon Denis Gondžala neprijal. Obaja si nedarovali nič, ani na vyostrenom staredowne.

 

Obrovskú výzvu v kariére prijal aj raper Patrik “Rytmus” Vrbovský, ktorý sa po zápasoch s Marpom, Gáborom Borárosom a Molochom stretne s legendou MMA Petrom “Monstrom” Knížem.

“Pripravujem sa ako na skúseného bojovníka a legendu, ktorá tam nechá hocičo. Je to pán športovec a adekvátne sa na to pripravujem. Teraz som svoja najlepšia verzia, čo sa týka boxerských zručností, a je to aj najťažšia príprava, akú som kedy mal,“ konštatoval Rytmus.

Adam Berger si zmeria sily s českým zápasníkom Radkom Roušalom.
Fight Night Challenge hlási výraznú zmenu na karte: Do boja sa hlási namiesto celebrity jeden z najtvrdších! Zobraziť článok

Okrem toho na atraktívnej karte uvidíme aj druhý ženský celebritný súboj histórie Slovenska, v ktorom sa stretnú bývalé účastníčky markizáckej šou Farma Monika Haklová s Dagmar Kubinovou. Nathan Dzaba sa postaví proti Šimonovi Koleňovi z Farmy. Proti sebe sa postavia aj dvaja reprezentanti a niekoľkonásobní šampióni Slovenska v boxe Michal Takács a Viliam Tankó.

Legendárny český kickboxer Ondřej „Spejbl“ Hutník počas svojej kariéry získal kvantum svetových titulov.
Väčšiu legendu bojových umení by sme u nás hľadali ťažko: Do veľkolepej pyramídy RFA vstupuje Spejbl! Zobraziť článok

Fanúšikovia sa rovnako tešia aj na duel Attilu Végha, ktorého preverí v jeho ďalšej výzve bývalý zápasník UFC, Eric Spicely. “Príprava prebieha zatiaľ rovnako ako na predchádzajúci duel v boxe s Newtonom. Eric ukázal, že je vo forme, keď jeho posledný zápas v MMA trval pár sekúnd. Takže určite nič nemôžem podceniť,” pokračoval Végh, ktorý dodal, že tento zápas vníma ako možný checkpoint v ceste za odvetou s Karlosom Vémolom, ktorá sa plánuje na koniec roka 2023.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});