Fight Night Challenge hlási výraznú zmenu na karte: Do boja sa hlási namiesto celebrity jeden z najtvrdších!

Organizácia Fight Night Challenge chystá pre fanúšikov bojového športu ďalší mimoriadne atraktívny turnaj, na ktorom sa predstaví Attila ...
  • Zdroj: Fight Night Challenge

Organizácia Fight Night Challenge chystá pre fanúšikov bojového športu ďalší mimoriadne atraktívny turnaj, na ktorom sa predstaví Attila Végh, Rytmus, Monika Haklová, či z prostredia MMA známy Karol Ryšavý alebo Marek Bartl.

Na trnavskom gala sa už 13.5.2023 bude konať v poradí štvrtý event jedinečnej organizácie. V pôvodnom rozpise fightov nastala jedna významnejšia zmena, ktorú organizácia odhalila na tlačovej konferencii (12.4.2023).

Do súboja proti Adamovi Bergerovi, ktorý je známy ako influencer Bergino, kvôli zraneniu nenastúpi Imrich „Baron“ Štefaník. Jeho nástupcom je kvalitné a výrazné meno z pohľadu domácej MMA scény, ktorým je Radek „Ruchy“ Roušal. Šampión organizácie DFN bude rozhodne pre Bergera extrémne odlišný súper.

„Je to tvrdý fighter, zápas s Marekom Bartlom to potvrdil. Posekať sa s takýmto borcom nemáš šancu každý deň. Jeho dravý štýl mi vyhovuje a mám pred ním zdravý rešpekt. Som zvedavý aký bude a brutálne sa na to teším, určite to bude zaujímavejšie, akoby som sa mal ťahať v ringu s Imrom. Pred zápasom by aj tak mohol Baron hnačkovať, takže teraz sa nemusím báť toho, či mi nastúpi súper do zápasu alebo nie,“ konštatoval Adam Berger pre organizáciu Fight Night Challenge.

Radek skutočne ohromil fanúšikov MMA v súboji s Marekom Bartlom, v ktorom sa obaja dostali do významnejších prestreliek na turnaji Oktagon 35. Ruchy má za sebou aj niekoľko boxerskych zápasov, rovnako ako Adam Berger, ktorý sa okrem tvorby videí živí trénovaním ľudí. Reprezentant gymu Muay Thai Brno je obecne známy ako jeden z najtvrdších zápasníkov, ktorý je kamarátom ďalšieho úspešného borca v MMA Vlada Lengála.

Bergi sa tak z pozície favorita presúva do pozície borca, od ktorého sa očakáva, že môže hlavne prekvapiť. Pre fanúšikov humoru a bojových športov bude tento duel mimoriadne atraktívny. Lístky nájdeš v sieti Predpredaj.sk. PPV si budeš môcť vychutnať vďaka kvalitnej platforme Oktagon.tv.

Fight Night Challenge chystá novinku!
Fight Night Challenge chystá novinku! Organizácia odhalí už... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});