Dominik Hrbatý predáva svoju miliónovú haciendu: Prečo sa sťahuje do cudziny?

Takéto správy sa šíria rýchlosťou blesku! To platí aj pre zvesť, že bývalý 12. hráč tenisového rebríčka ATP Dominik Hrbatý (45) predáva ...
  • Zdroj: TASR, han

Takéto správy sa šíria rýchlosťou blesku! To platí aj pre zvesť, že bývalý 12. hráč tenisového rebríčka ATP Dominik Hrbatý (45) predáva svoj dom na Kolibe.

NIČ NOVÉ

Nový Čas zaujímalo, kedy sa pre tento krok rozhodli. „Rozhodnutie padlo viac-menej nedávno. Je to fakt čerstvé. Vidíme, ako sa z golfovej stránky Ella strašne posunula. Ďalšia vec je, že Ella tunajšie prostredie odmalička pozná, berie ho ako svoj druhý domov. Veď sem pravidelne chodíme od jej narodenia vždy na tri až štyri mesiace,“ prezradil rodák z Bratislavy, ktorý pridal bez váhania aj miesto pobytu v USA: „Ella trénuje na PGA national a chodí do školy vo West Palm Beach. Takže určite budeme celý čas niekde v okolí,“ dodal.

PREČO GOLF?

Zatiaľ čo si Dominik vybojoval svetovú slávu vďaka tenisu, jeho Ella celkom prepadla golfu, ktorý jej ocino hrával len rekreačne. Pre zábavu. Ella to vzala tak vážne, že hrdý tatko jej zriadil aj ihrisko pri dome na Kolibe, kde do úmoru trénovala prvé odpaly.

Polievka stále čaká na premiérovú pozvánku do reprezentácie.
Kouč Dukly Ščasný o absencii Polievku v repre: Nenormálne! Zobraziť článok

Spočiatku s Dominikom, ktorého tiež golf chytil za srdce. Dnes ho hrá profesionálne a má aj trénera. Vyhrala už aj niekoľko turnajov, je majsterkou Slovenska do 12 rokov a vo svojej kategórii získala ocenenie golfistka roka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});