Po pôrode krutá rana: Manžel bývalej českej tenistky má rakovinu!

Jej život na prvý pohľad vyzerá úplne idylicky. Bývalej českej tenistke Andrey Sestiny Hlaváčkovej sa nedávno narodilo druhé dieťa. Ale ...
  • 7Galéria
  • Zdroj: instagram @andreasestinihlavackova

Jej život na prvý pohľad vyzerá úplne idylicky. Bývalej českej tenistke Andrey Sestiny Hlaváčkovej sa nedávno narodilo druhé dieťa. Ale namiesto vychutnávania si radosti plnými dúškami prišla do jej rodinného života poriadne tvrdá rana osudu. Manželovi Fabriziovi totiž odhalili rakovinu!

Fotogaléria

Na prvý pohľad jej život pripomína dokonalú idylku. Andrea Sestini Hlaváčková má za sebou úspešnú kariéru v tenise, veď v štvorhre to dotiahla na pozíciu svetovej trojky. Nedávno na svet priviedla druhú dcéru a pracovne sa darí aj jej manželovi Fabriziovi Sestinimu. Ale do ich šťastia zasiahla krutá rana osudu! Práve spomínanému Fabriziovi diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, potvrdila to Hlaváčková na sociálnej sieti.

Petra Kvitová sa lúčila pred pôrodom s milovaným Monakom.
Kvitová sa lúčila s Monakom: V odvážnych šatách odhalila tehotenské krivky Zobraziť článok

"Máme za sebou dva mesiace v štyroch a je to hukot. Keďže mi píšu kamarátky, že to na instagrame vypadá idylicky, tak si to poďme zhrnúť chronologicky týždeň po týždni," písala Hlaváčková. "Po prvé, Fabrimu diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy." V komentároch priblížila, že prognózy vyzerajú optimisticky. "Našťastie sú prognózy od začiatku do konca len dobré, takže okrem nejakej terapie má už snáď hotovo."

Samotný Fabrizio pred časom zverejnil na instagrame fotografiu s jazvou tiahnúcou sa celým jeho krkom. Vysvetlil, že sa podrobil operácii štítnej žľazy a poďakoval lekárovi, ktorý ho operoval. "Som vďačný profesorovi Plzákovi a jeho tímu v motolskej nemocnici za úžasnú starostlivosť a profesionalitu. Nemohol som si želať byť v lepších rukách," písal Sestini.

FOTO Hlaváčkovej manžela po operácii rakoviny štítnej žľazy nájdete v našej galérii TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});