Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?

Po troch rokoch má doma ďalšie zlato! Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (27) sa stala prvýkrát mamičkou. ...
  • Zdroj: Archív B.B.

Po troch rokoch má doma ďalšie zlato! Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (27) sa stala prvýkrát mamičkou. Olympijská víťazka z Tokia 2021 sa so svojím slovenským snúbencom, bývalým futbalistom a zároveň kondičným trénerom Martinom Hromkovičom (41) tešia z malej princeznej, ktorej dali meno Bella.

FOTOGALÉRIA: Belinda Benčičová

Jedna z najlepších tenistiek sveta Belinda Benčičová, ktorej otec i starí rodičia pochádzajú z bratislavskej Rače, počas vianočných sviatkov celému svetu oznámila, že sa stane mamou. V utorok na jednej zo švajčiarskych kliník už svojho prvého potomka priviedla aj na svet. „Áno, už sme traja. Belinda i dcérka Bella sú v poriadku a všetci sa tešíme,“ zvestoval exkluzívne pre Nový Čas otec dieťaťa, ktorým je dlhoročný partner a bývalý futbalista, Slovák Martin Hromkovič.

Belinda Benčičová si s priateľom užíva slnko a pláže na Maldivách.
Tehotná Benčičová dostala otázku o Federerovi: Okamžite prišla vtipná odpoveď Zobraziť článok

„Belinda zvládla pôrod na jednotku, všetko prebehlo bez komplikácií. Bol som pritom a zvládol som to tiež. Neodpadol som,“ zasmial sa šťastný otecko, ktorý pred pár mesiacmi povedal, že sa s Belindou dajú prekvapiť, či to bude chlapček, alebo dievčatko. „Taký bol plán, ale obaja sme tu zvedavosť nevydržali, takže sme vedeli vopred, že to bude dcérka. Meno sme vybrali spoločne. Keby to bol chlapec, tak sa volá Martin.“ Na otázku, či svoj dlhoročný vzťah plánujú posunúť až pred oltár, odvetil: „Áno, svadba je pláne, ale termín ešte nemáme.“

Vrátil sa k futbalu

Posledné týždne sa Hromkovič staral nielen o tehotnú snúbenicu Belindu, ale jeho služby kondičného kouča využil aj prvoligový švajčiarsky futbalový klub St. Gallen. „Áno, je to tak. Pomáham im už pár týždňov a som rád, že môžem byť opäť pri futbale,“ dodal Martin.

Bella Hromkovičová

23. apríla 2024

Dĺžka: 53 cm

Hmotnosť: 4 340 gramov

Belinda Benčičová čaká dieťa s bývalým futbalistom Martinom Hromkovičom.
Tenistka Benčičová oznámila radostnú správu: Som mama! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});