Luka Radivojevič o senzačnom postupe mladíkov do semifinále MS: Po mítingu sme sa...

Už boli na odpis, zrelí na boj o záchranu, ale vstali doslova z mŕtvych a budú bojovať o medailu! Reč je o slovenských hokejistoch do ...
  • Zdroj: IIHF

Už boli na odpis, zrelí na boj o záchranu, ale vstali doslova z mŕtvych a budú bojovať o medailu! Reč je o slovenských hokejistoch do 18 rokov, ktorí na svetovom šampionáte prekvapujúco postúpili už do semifinále, kde ich dnes o 13.00 h čaká favorizovaný výber USA.

FOTOGALÉRIA: Slovenská reprezentácia do 18 rokov

Denník Nový Čas vyspovedal lídra tímu, talentovaného obrancu Luku Radivojeviča (17), ktorý je synom bývalého hráča NHL a vicemajstra sveta Branka Radivojeviča (43).

Zverenci trénera Martina Dendisa po skvelom kolektívnom zápase odohranom hlavne so srdiečkom dokázali vo štvrťfinále senzačne zdolať rovesníkov z Česka 3:2 a postúpili do dnešného semifinále. Ku skvelému triumfu prispel asistenciou aj obranca Luka Radivojevič, ktorý je oporou našej defenzívy.

„Je to niečo neskutočné, všetci v tíme sme veľmi šťastní, že sme to s chalanmi zvládli a teraz urobíme maximum, aby sme získali medailu,“ povedal pre Nový Čas Luka, ktorý je synom bývalého úspešného útočníka Branka Radivojeviča.

ZOMKLI SME SA

Mladí Slováci pritom mali katastrofálny štart do šampionátu, keď prehrali s USA 0:9, s Lotyšmi 3:5 i Fínmi 0:4. V kľúčovom zápase o postup do štvrťfinále, v ktorom museli zdolať Nórov o 3 góly, však vyhrali 11:1.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});