Dominik Hrbatý predáva svoju miliónovú haciendu: Prečo sa sťahuje do cudziny?

Takéto správy sa šíria rýchlosťou blesku! To platí aj pre zvesť, že bývalý 12. hráč tenisového rebríčka ATP Dominik Hrbatý (45) predáva ...
  • Zdroj: TASR, han

Takéto správy sa šíria rýchlosťou blesku! To platí aj pre zvesť, že bývalý 12. hráč tenisového rebríčka ATP Dominik Hrbatý (45) predáva svoj dom na Kolibe.

FOTOGALÉRIA: Dominik Hrbatý a jeho dcéra Ella

Samozrejme sa k tejto informácii pridali aj zaručené správy, že legendárny Dominátor s rodinou opúšťa rodné Slovensko. Ako to s tým predajom a sťahovaním vlastne je, sme sa spýtali priamo Dominika, ktorý ochotne všetko vysvetlil.

Vraj robí to isté, ako urobil jeho otec, keď on začínal svoju hviezdnu kariéru. Tiež zmenil zamestnanie, aby mohol napredovať. „Ja chcem to isté - vytvoriť pre moju dcéru také podmienky, aby mala šancu stať sa čo najlepšou,“ vyhlásil Dominik. 

Bývalý skvelý tenista predaj nezapieral. „Áno, predávam dom, je to pravda. Uvidíme, ako to pôjde, neponáhľam sa s tým,“ spustil Dominátor spoza veľkej mláky a dodal, že on by to skôr nazval projektom na najbližšie dva až tri roky.

„Ale môže sa stať, že mi niekto zajtra zavolá a bude to hneď preč,“ pridal vzápätí. Rozhodne však odmietol, že opúšťa Slovensko.

„Slovensko neopúšťame, ale budeme sa pohybovať medzi USA a Slovenskom. Dcéra Ella prešla do školy v USA, takže je samozrejmé, že tu budeme tráviť väčšinu času. Školský rok tu trvá od polovice augusta do konca mája. Na základe tohto nám predaj domu dáva zmysel,“ pokračoval legendárny slovenský tenista, ktorý po skončení hráčskej kariéry načal aj trénerskú kariéru.

Manželstvo futbalistu Weissa je v ohrození.
Vladimír Weiss ml. zažíva turbulentné obdobie v manželstve: Rozvod po 10 rokoch?! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});