Djokovič vulgárne vynadal divákovi: Legenda si robí starosti o Novaka

Srbský tenista Novak Djokovič (36) nevstúpil do kalendárneho roka tak, ako si predstavoval. Odohral tri turnaje a ani raz sa nedostal ...

Srbský tenista Novak Djokovič (36) nevstúpil do kalendárneho roka tak, ako si predstavoval. Odohral tri turnaje a ani raz sa nedostal do finále. Navyše vypenil na diváka. Ex-tenistka Justine Heninová (41) vyjadrila znepokojenie.

Fotogaléria

Djokovič má za sebou najhorší vstup do sezóny za posledné roky a jeho hra a forma sú predmetom diskusií a analýz.

Nezažil to 15 rokov

Minulý týždeň sa svetová jednotka predstavila na treťom turnaji v tomto roku. Srb po semifinále Australian Open a vypadnutí v 3. kole v Indian Wells prehral aj v semifinále turnaja ATP Masters v Monte Carle s Casperom Ruudom (6. nasadený) 4:6, 6:1, 4:6. Bol to prvý turnaj, na ktorom sa Novak predstavil bez trénera Gorana Ivaniševiča.

„Som zvyknutý na skutočne vysoké štandardy, pokiaľ ide o môj výkon. V porovnaní s poslednými 15 rokmi to pre mňa nie je skvelá sezóna. Casper hral naozaj dobre, najmä na začiatku prvého a tretieho setu. Zaslúžil si vyhrať. Mal som svoje šance, ale posledný zápas nebol najlepší,“ povedal Djokovič po konci na turnaji v Monte Carle.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});