Oktagon oznámil nové mená v GameChangeri! Do pyramídy mieri aj nedávny titulový vyzývateľ

Do miliónového projektu Oktagonu s názvom Tipsport Gamechanger pribudli ďalšie atraktívne mená! Francúzsky bojovník Alex Lohoré (22-6) ...
  • Zdroj: instagram/oktagonmma

Do miliónového projektu Oktagonu s názvom Tipsport Gamechanger pribudli ďalšie atraktívne mená! Francúzsky bojovník Alex Lohoré (22-6) po výhre nad Matúšom Juráčkom spôsobom KO v treťom kole si vypýtal šancu v tzv. „lige majstrov“ MMA.

Do pyramídy tak vstupuje ako jedenásty v poradí a pridá sa ku Patrikovi Kinclovi, s ktorým bojoval o titul strednej váhy. „Mojou ambíciou je samozrejme celú pyramídu vyhrať, sme vďační aj s celým tímom, že sme sa do nej dostali. Už to, že sme tam je pre nás úspech. Je mi jedno proti komu nastúpim, no najviac by ma lákala odveta s Kinclom,“ priznal Lohoré.

Okrem Kincla bude Česko zastupovať David Kozma, medzi už oznámenými menami nechýba ani Pirát Krištofič, Bojan Veličkovič, Christian Jungwirth, Maté Kertész, Apollo Silva, Christian Eckerlin či Kaik Brito.

Ďalším členom miliónovej partie zápasníkov, ktorí zabojujú o hlavnú výhru bude aj Holanďan Melvin Van Suijdam (13-5), ktorý do klietky Oktagon MMA vstúpi po prvýkrát. Bývalý zápasník M-1 či Brave je tak v rámci štartovky prvým neznámym menom pre fanúšikov zabehnutej európskej organizácie a rozhodne sa pokúsi zamiešať kartami už v prvom súboji s bojovníkom z elitnej osmičky.

Do projektu sa pridáva aj Dán Louis Glismann, ktorý má fantastické skóre 9-2. Dvakrát pritom triumfoval na KO/TKO a šesťkrát porazil svojich súperov na zemi. Ide o ďalšieho člena tímu “Contenders“, ktorí zatiaľ s Oktagonom priamu skúsenosť nemajú. Okrem účasti v Cage Warriors bojoval aj v organizácii Brave. Glismann je známym medzi grapplermi, keďže si na mnohých turnajoch odniesol zlatú medailu. Podarí sa mu zvíťaziť pri debute v Oktagone po šiestykrát v kariére v prvom kole?

Suijdam v kariére zvíťazil päťkrát na KO/TKO a sedemkrát si pripísal triumf na submisiu. Až sedemkrát z toho súperov ukončil v prvom kole, aj preto patrí medzi nebezpečných a atraktívnych borcov Európy. Prvý turnaj projektu Tipsport GameChanger odštartuje už 4.3. v Ostrave!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});