Bozk hráčke ho môže vyjsť poriadne draho: Rubialesovi hrozí basa!

Minulý rok vyhrali futbalistky Španielska poprvýkrát v histórii majstrovstvá sveta, ale, bohužiaľ, viac než športový úspech sa po turnaji ...
  • Zdroj: Northfoto

Minulý rok vyhrali futbalistky Španielska poprvýkrát v histórii majstrovstvá sveta, ale, bohužiaľ, viac než športový úspech sa po turnaji riešil bozk šéfa španielskeho futbalu jednej z hráčok pri predávaní cenných kovov. Celá vec sa stále rieši a štátna zástupkyňa teraz navrhuje pre Luisa Rubialesa (46) dva a pol roka vo väzení.

FOTOGALÉRIA: Luis Rubiales

Podľa The Guardian sa objavili súdne dokumenty, podľa ktorých štátna zástupkyňa Marta Durántezová navrhuje trest odňatia slobody pre Luisa Rubialesa na dva a pol roka a k tomu pokutu 50-tisíc eur. Funkcionár bol obvinený zo sexuálneho napadnutia a nátlaku. 

Všetko kvôli tomu, že bývalý šéf španielskeho futbalu na pery pobozkal futbalistku Hermosovú, ktorá sa v lete spolu so španielskym tímom radovala z víťazstva na majstrovstvách sveta.

Rubiales najskôr odmietal akékoľvek pochybenie a tvrdil, že všetko bolo dobrovoľné. S tým ale Hermosová nesúhlasila a podporili ju aj ďalšie hráčky. Nakoniec po nátlaku odstúpil z funkcie a následne dostal rovnako zákaz priblížiť sa k Hermosovej a tiež dostal zákaz činnosti vo futbale na tri roky. 

Taliansky futbalista Sandro Tonali.
Závažné obvinenie! Na spoluhráča Martina Dúbravku sa to sype z každej strany Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});