Kráľovná bielych svahov bez mihnutia oka vyhodila trénera: Aká je Lara macocha?

Aj keby dnes a zajtra nič nedosiahla, aj tak sa o nej bude hovoriť ako o kráľovnej bielych svahov tejto zimy. Už získala dva glóbusy, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Aj keby dnes a zajtra nič nedosiahla, aj tak sa o nej bude hovoriť ako o kráľovnej bielych svahov tejto zimy. Už získala dva glóbusy, jeden veľký za celkové prvenstvo v sezóne 2023/2024 a jeden za obrovský slalom, no stále je v hre ešte o ďalšie dva, o ktoré sa v Saalbachu bude bojovať dnes a v sobotu.

Do karát jej túto zimu zahral aj rekordný počet zranení, ktoré postihli aj jej najväčšie konkurentky na čele s Američanko Shiffrinovou, so Slovenkou Vlhovou či s Taliankou Goggiaovou. Bez ohľadu na to však treba povedať, že Lare v tejto sezóne ide karta.

FOTOGALÉRIA: Lara Gutová Behramiová

Veľké veci dosiahla, no je o nej známe, že si všetko rieši sama. A treba povedať, že rázne. Že sa s nikým, kto ju nahnevá, nebabre. Najčerstvejším dôkazom je jej dlhoročný kondičný tréner Španiel Alejao Hervas (48), ktorého vyhodila na minútu pred finále SP preto, lebo sa nie od neho dozvedela, že má zajačie úmysly... Najviac ju nahnevalo, že kývol na ponuku inej švajčiarskej hviezdy Marca Odermatta!

Takúto skúsenosť zažila už neraz v kariére, aj preto o nej hovoria, že je tvrdá na seba, ale aj na svoje okolie. Zrejme aj preto na ňu v cieli takmer vždy čakajú len jej rodičia Gabriella a Pauli a členovia jej tímu. Fanúšikovia márne vyzerajú aj jej manžela, aj jej nevlastné dcéry! Lara sa bráni, že to nie je pravda, a tvrdí, že sú s ňou aj jej nevlastné dcéry Sofia (15) a Isabel (8). „Sú so mnou v podobe nálepiek jednorožca a srdca na zadnej strane mojej prilby,“ prezradila pre portál blick.ch Švajčiarka, dodávajúc, že má veľmi dobrý vzťah s dcérami svojho manžela, bývalého futbalového reprezentanta Švajčiarska Valona Behramiho (38) a bolí ju, že má na ne tak málo času.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});