Kráľovná bielych svahov bez mihnutia oka vyhodila trénera: Aká je Lara macocha?

Aj keby dnes a zajtra nič nedosiahla, aj tak sa o nej bude hovoriť ako o kráľovnej bielych svahov tejto zimy. Už získala dva glóbusy, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Aj keby dnes a zajtra nič nedosiahla, aj tak sa o nej bude hovoriť ako o kráľovnej bielych svahov tejto zimy. Už získala dva glóbusy, jeden veľký za celkové prvenstvo v sezóne 2023/2024 a jeden za obrovský slalom, no stále je v hre ešte o ďalšie dva, o ktoré sa v Saalbachu bude bojovať dnes a v sobotu.

„Je to ťažké pre moju rodinu. Pretože prídem domov - či už v lete alebo v zime - a mám málo času. Moje nevlastné dcéry napríklad vedia, že s nimi nemôžem lyžovať, pritom by som veľmi chcela,“ vyznáva sa lyžiarska hviezda, ktorá sa chce ako macocha polepšiť po skončení kariéry.

Do nej si naplánovala ešte MS 2025 v Saalbachu a ZOH 2026 v Miláne a Cortine a „... potom budem žiť normálny život so všetkými radosťami i starosťami macochy,“ dodala Lara, ktorá v súčasnosti žije len lyžovaním a uvedomuje si, že „obetujem veľa pre úspech - rovnako ako ostatní lyžiari“.

Budú štyri?

V Saalbachu môže Švajčiarka korunovať úspešnú sezónu. Dnes získala malý glóbus v super-G a cez víkend môže pridať aj ten v zjazde. Štyri glóbusy v jednej zime doteraz vybojovali len Slovinka Tina Mazeová a Američanky Lindsey Vonnová a Michaela Shiffrinová.

Na snímke česká lyžiarka Ester Ledecká (uprostred) vyhrala finálový super-G.
Ledecká si triumfom dala darček narodeninám, malý glóbus putuje do Švajčiarska Zobraziť článok

Bianca je viac modelkou ako tenistkou. Je fotky na sociálnych sieťach majú množstvo fanúšikov.
V rebríčku žiadna sláva, na internete ju ale majú za hviezdu: Mladá tenistka dráždi prsami Zobraziť článok

Poľská reprezentantka v bedmintone Júlia Wójcik († 17).
Opuchnutá ruka a krutá diagnóza: Naši susedia smútia za mladou reprezentantkou († 17) Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});