Petra Vlhová vyšla s pravdou von: V spovedi prezradila aj svoju najväčšiu fóbiu

Hoci sa niekomu môže zdať, že v období po lyžiarskej sezóne môže Petra Vlhová (28) oddychovať, opak je pravdou. Ak sa chce po zranení ...

Hoci sa niekomu môže zdať, že v období po lyžiarskej sezóne môže Petra Vlhová (28) oddychovať, opak je pravdou. Ak sa chce po zranení vrátiť na svahy v plnej sile, musí zaberať ešte viac. Počas rehabilitácie a cvičení si však našla čas aj na zvedavé otázky. Pri viacerých odpovediach prekvapila.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Vo štvrtej časti mini dokumentu, ktorý mapuje návrat našej hviezdy po zranení kolena, Petra odpovedala na zvedavé otázky fanúšikov. Ako z jej slov vyplýva, veľa voľného času nemá.

„Od rána do večera cvičím, oddychujem, rehabilitujem, regenerujem a všetko robím len pre to koleno,“ prezradila Liptáčka s tým, že v rámci rehabilitácie najviac neznáša cvičenia, v ktorých musí opätovne zapájať svaly, čo je veľká makačka. Všetky trampoty jej spôsobil pád na domácich pretekoch v Jasnej 20. januára, pričom v ťažkých chvíľach našla oporu v priateľovi Michalovi Kyselicovi.

Boris Vlha svoju sestru Petru sprevádzal na podujatiach jedenásť rokov.
Vlha zostal po voľbách pobúrený: Urobím všetko preto, aby dcéra odišla zo Slovenska! Zobraziť článok

„Moje zranenie vnímal chlapsky. Snažil sa byť pri mne a byť mi oporou. No aj jeho to trápilo. Som však rada, že ho mám,“ uviedla Petra.

Tá na seba prezradila, že má najradšej koláče s jablkami, preto nepohrdne dobrou štrúdľou. „Fóbiu mám z hadov. Až mi zle príde, keď nejakého vidím,“ pripojila lyžiarka, ktorá by si ako druhý šport vybrala tenis.

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová a člen Niké Ski Team Petra Vlhová Matej Gemza.
Dôvod, prečo sa Vlhová zranila? Vedci prišli s prekvapujúcim objavom Zobraziť článok

Nezišla by z kopca

Športovci majú často svoje rituály a patrí medzi nich aj Petra. „Mojím sú lyže. Jednu mám čistú a druhú mám s nápisom hero. Tá s nápisom musí byť na pravej strane, lebo keby to bolo opačne, tak asi nezídem dole kopcom,“ smiala sa pri odpovedi olympijská víťazka v slalome.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});