Všetkým vyrazil dych: Na tomto biznise zarobí Podolski viac ako futbalom!

Lukas Podolski (38) zišiel z mysle, ale nie z očí! Nemecký futbalový veterán hrá stále na vrcholovej úrovni. Od leta 2021 pôsobí v poľskom ...

Lukas Podolski (38) zišiel z mysle, ale nie z očí! Nemecký futbalový veterán hrá stále na vrcholovej úrovni. Od leta 2021 pôsobí v poľskom prvoligovom klube Gornik Zabrze.

Fotogaléria

V minulosti obliekal dresy Bayernu Mníchov, londýnskeho Arsenalu či Interu Miláno. Dlhé roky bol verný kolínskym „capkom“. Má zlato z majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii. Za nemeckú reprezentáciu odkopal 130 medzištátnych zápasov a nastrieľal 49 gólov.

Na svetovom šampionáte si Škorvánek spravil skvelé meno.
Horúca správa z Ruska: Do KHL má smerovať brankár slovenskej reprezentácie! Zobraziť článok

Popri končiacej futbalovej kariére myslel aj na svoju budúcnosť. V roku 2018 si otvoril v Nemecku obchodný reťazec s predajom kebabu. Investície sa vyplatili, biznis sa dobre rozbehol a dnes má tento podnik v krajine 40 pobočiek.

„Keď som v Nemecku, navštevujem moje podniky. Vložil som do nich moju tvár, takže sa musím angažovať. Občas pomôžem v kuchyni, ale najviac času mi zhltnú emaily a telefonické hovory,“ priznal Podolski pre taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Viacerých však prekvapil odpoveďou na otázku, ako mu podnikanie vynáša a či zarába na obľúbenej pochúťke viac ako v časoch, keď hrával v slávnych európskych veľkokluboch. „Pravdu povediac, ak by sme sa pozreli na čísla, tak by sa dalo povedať, že áno.“

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});